Парцел за строителство с гледка към морето в Ясенице, Масленица в Хърватия

Jasenice, Maslenica, Хърватия – ID 14500
60,000 €
Площ 500 m2
Море 500 m
Сезон цял година

Предлагаме за продажба строителен парцел от 500 m² в атрактивната местност Ясенице Масленица, разположена на брега на Новиградско море. Парцелът е с правоъгълна форма и е разположен в тиха, необитаема част на строителната зона. Този парцел е идеален за построяване на семейна къща или ваканционен имот с изглед към морето.

Електричество и вода вече са налични директно в парцела.

Достъпът до парцела е по обществен път с макадам.

Парцелът е на 500 метра от морето и на 800 метра от центъра на Масленица.

Има и анализ на парцела, изготвен от оторизиран архитект, който дава подробна информация за възможностите за строителство. Този документ ще ви даде точна представа за това какви проекти могат да бъдат реализирани на парцела.

Парцелът е идеален избор за тези, които търсят тихо място с гледка към морето, но и с близост до всички удобства. Масленица е популярно място, където можете да построите луксозен имот, подходящ за постоянно живеене или за отдих. Благодарение на близостта до морето и природата ще намерите спокойствие и тиха обстановка, като същевременно сте само на кратка разходка от туристическите забележителности.

Масленица е живописно село, разположено на брега на Новиградско море. Това място предлага великолепна гледка към заобикалящата го природа, а благодарение на близостта на река Зрмане и планината Велебит, Масленица притежава особен чар. Каньонът на река Зрмане е популярна дестинация за рафтинг и други адреналинови спортове, което прави Масленица привлекателна дестинация както за любителите на природата, така и за семействата, които търсят спокойна почивка.

Благодарение на отличната си транспортна достъпност - близост до магистралата Загреб-Сплит и летището в Задар - Масленица бързо се превръща в популярна туристическа дестинация.

При нас ще получите цялостно обслужване в областта на недвижимите имоти - от първия контакт до успешното прехвърляне на собствеността. Оказваме професионално съдействие при покупката на имот и ви помагаме да осигурите всички необходими документи. Ние сме вашият надежден партньор при покупката на недвижим имот в Хърватия.

Ако се интересувате от тази оферта или имате специфични изисквания за имот, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация

изглед към морето
Да
Площ
500 m2

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00