Парцел за строителство в Перушич Идеална инвестиционна възможност за строителство в Хърватия

Perušić, Хърватия – ID 14474
283,460 €
Площ 14173 m2
Море 90 000 m
Сезон цял година

Предлагаме за продажба парцел от 14 173 m² в красива местност в Перушич, само на 15 минути пеша от центъра на града.

Този парцел се намира до пътя в близост до застроената зона и е предвиден за застрояване съгласно общия устройствен план на общината.

Парцелът е идеален за изграждане на туристически обекти като хотели, къщи за гости, а също така предлага възможност за използване за обществени и социални обекти. Благодарение на стратегическото си местоположение и лесния достъп от асфалтовия път земята е привлекателна инвестиционна възможност за развитие на туристически или търговски проекти.

Този парцел се намира в близост до важни туристически атракции като Pećinski Park Grabovača (1 км), река Лика и мемориалния център "Никола Тесла". Парцелът е лесно достъпен от основните транспортни маршрути - намира се само на 300 метра от магистралата, което улеснява достигането до Загреб за 1 час и 50 минути и до Задар за по-малко от час. До Карлобаг може да се стигне за 45 минути по стария път, а националният парк Плитвички езера е лесно достъпен по местните пътища.

Близостта до град Госпич (13 км) и всички удобства, включително река Гачка, увеличава стойността на този парцел. С наличната пълна инфраструктура в близост до парцела, това място е готово за незабавно строителство.

Перушич е живописно село в окръг Личко-Сенж, заобиколено от красива природа, което привлича туристи с близостта си до национални паркове и исторически паметници. Районът е известен със спокойната си селска среда и отличната си достъпност до основните туристически атракции в Хърватия. Това прави Перушич идеално място за инвестиции в туристическия сектор, като например хотели, къщи за гости и спортни съоръжения.

Хърватия предлага стабилна икономика и развиващ се пазар на недвижими имоти, което прави страната привлекателна за инвеститори и предприемачи в туристическия сектор. Близостта до популярни туристически дестинации, като Националния парк Плитвички езера или Адриатическото крайбрежие, увеличава потенциалната възвръщаемост на инвестициите в това място. Хърватия е известна с красивата си природа, историческите градове и чистото море, което привлича туристи от цял свят.

С Mojenemovitostumore предлагаме цялостно обслужване при покупка на имот в Хърватия. Специализирани сме в луксозни парцели и имоти, които отговарят на най-високите стандарти. Осигуряваме правна помощ и пълен съвет при избора на имот и осигуряваме цялата подкрепа по време на целия процес на покупка.

Ако се интересувате от тази оферта, моля, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или за организиране на оглед. Ние можем да ви помогнем да намерите идеалния парцел или имот, който да отговаря на вашите изисквания!

Площ
14173 m2
Магазин
1 km
Лекар
12 km
Кафене
890 m
Ресторант
720 m
Бар
8 km
Детска градина
1 km

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00