Парцел за строителство за продажба в Затон до Задар - идеално място за луксозна вила в Хърватия

Zaton, Хърватия – ID 14470
133,000 €
Площ 351 m2
Море 30 m
Сезон цял година

Предлагаме за продажба парцел за строеж в търсената местност Затон, близо до град Задар, разположен в красив залив, заобиколен от зеленина и елитни къщи. Парцелът е с правилна правоъгълна форма и е само на 30 метра от плажа, което го прави отлично място за построяване на луксозна вила или семейна къща на три етажа с басейн. В непосредствена близост до парцела има вили и маслинови горички, което гарантира спокойна и естествена среда.

Парцелът разполага с път за достъп, а в непосредствена близост са налични всички необходими комуникации, включително вода и електричество.

Заливът, в който се намира парцелът, е оборудван с малък пристан за лодки, който е идеален за любителите на ветроходството и водните спортове. Центърът на Затон е само на 600 метра, което осигурява лесен достъп до всички необходими услуги.

Предимства на притежаването на имот на брега на морето: Парцелът в Затон представлява уникална възможност за инвестиция поради изключителното си местоположение в близост до морето и спокойната си околност с луксозни вили и маслинови горички. Това място предлага идеални условия за построяване на частна вила с басейн или ваканционна къща, която ще бъде не само чудесно място за отдих, но и привлекателна инвестиция с възможност за отдаване под наем на туристи.

Затон е живописен крайморски град, разположен близо до Задар. Той е заобиколен от зеленина и предлага красива брегова линия с чисто море. Затон е популярен поради спокойната си среда и близостта до плажа и историческите паметници. Градът е идеален за тези, които търсят тих и спокоен живот на брега на морето, но в същото време искат да са на близко разстояние от градския живот и туристическите забележителности.

Хърватия е една от най-популярните дестинации за покупка на имот на брега на морето поради стабилния си пазар на имоти, чистото море и красивата природа. Райони като Затон и Задар са високо ценени не само за постоянно жилище, но и за ваканционни цели и отдаване под наем на туристи. Инвестирането в недвижими имоти в Хърватия представлява дългосрочна печеливша възможност с висок потенциал за нарастване на стойността.

С Mojenemovitostumore ви предлагаме цялостно обслужване при закупуване на луксозни недвижими имоти и земя за строеж в Хърватия. Дългогодишният ни опит и познаването на пазара ни позволяват да намерим идеалния имот за вашите нужди, независимо дали търсите семеен дом на брега на морето или инвестиционна възможност. Ние ще осигурим гладко протичане на процеса на покупка и цялата правна помощ.

Ако се интересувате от този парцел в Затон, моля, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или за организиране на оглед. Ние ще ви помогнем да осъществите мечтата си за живот на брега на морето в Хърватия

изглед към морето
Да
Площ
351 m2

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00