Партерен апартамент с плувен басейн в нова сграда на Ploci в Задар

Zadar, Хърватия – ID 12133
409,365 €
Площ 181 m2
вид 4+kk
етаж 1/3
Море 1 400 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Продава се страхотен апартамент в нова сграда. Това е партерен апартамент със собствен басейн. Очакваното нанасяне е през пролетта на 2024 г.

Разпределението включва входно антре, 3 спални, всяка от които с гардеробна, баня, тоалетна, кухня с трапезария и хол, покрита тераса и лоджия. Чистата използваема площ на апартамента с лоджия и тераса е 124,66 кв. м. Апартаментът включва също 2 паркоместа, градина с площ 144,08 кв. м и басейн с площ 31,93 кв. м.

Общата нетна използваема площ на апартамента с всички принадлежности е 181,94 кв. м.

Морето е само на 1,4 км от този имот, а центърът на Задар е на 3,9 км.

В сградата има общо 3 апартамента. Сградата е изградена от тухлен термоблок с топлоизолация от полистирол с дебелина 10 см. Подовите настилки са плочки. Прозорците са изработени от PVC с електрически щори и троен стъклопакет. Стъклените стени са алуминиеви. Електрическите щори могат да се управляват чрез Wi-Fi. Спалните и всекидневната са климатизирани. Апартаментът е оборудван с електрическо подово отопление във всички стаи с изключение на спалните. В допълнение, апартаментът разполага с комин. Входната врата на апартамента е защитена от пожар и взлом.

За този имот се очаква енергиен сертификат А.

Плувният басейн е с отопление.

Плоча е тих градски район в Задар, който е подходящ за семеен живот. В него преобладават предимно еднофамилни къщи. Плоча се намира в самите покрайнини на Задар, но е добре свързан с целия град чрез редовни автобусни линии. Освен това до най-близкия плаж има само няколко минути път с кола. В близост до този район ще намерите всички удобства, необходими за комфортно ежедневие: училище, детска градина, църква, ресторанти и много магазини.

Етаж
1
брой етажи
3
вид
4+kk
Площ
181 m2
използваема площ
124.66 m2
Тераса
Да
Лоджия
Да
Басейн
басейн
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00