Продава се красиво обзаведена семейна къща в Дебеляк близо до Сукосан - Идеален живот близо до Задар

Sukošan, Debeljak, Хърватия – ID 14477
410,000 €
Площ 1200 m2
вид 4+kk
Море 3 400 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба модерна и напълно обзаведена семейна къща в сърцето на живописното село Дебеляк, разположено в района на Задар. Тази двуетажна къща, построена през 2018 г., представлява идеална комбинация от модерен и комфортен живот за едно семейство.

Къщата е със застроена площ от 115 m², а общата използваема площ е 138,89 m². Разположена е върху просторен парцел с площ 1182 m², който е част от обща площ от 1200 m².

Къщата е изградена от тухлена конструкция и се намира в тиха част на селото, осигуряваща спокойствие и комфорт за семеен живот.

Разпределението на къщата е 4 стаи. На първия етаж има модерна кухня с трапезария и просторна дневна с директен достъп до терасата, има и една баня. Вторият етаж включва три спални, всяка от които със собствен балкон, и втора баня. От терасата и балконите се открива впечатляваща гледка към природните пейзажи.

В големия парцел има добре поддържана градина, плувен басейн (24 м2), идеален за лятно освежаване, и навес за автомобили.

Къщата разполага и с мазе, което осигурява много място за съхранение.

Има и частно място за паркиране.

Къщата е свързана с водопроводната мрежа и канализацията, осигурено е електричество на 230V. Отоплението е локално с твърдо гориво и електрическо парно, което осигурява комфорт през цялата година.

Тази къща предлага тих и комфортен живот в близост до Адриатическо море. Разположена само на 3,4 км от морето, тя предлага предимствата на модерния живот с просторна градина и басейн.

Близостта до плажовете на Сукосан и живописната морска дестинация превръщат тази къща в отлична възможност както за постоянно живеене, така и за използване за отдих.

Дебеляк е тихо село, разположено само на няколко километра от Сукошан и само на 15 минути път с кола от Задар. Този район е известен със своя средиземноморски климат, красиви плажове и чисто море. Има тихи заливчета с пясъчни и чакълести плажове, заобиколени от борови гори. Близкото пристанище D-Marin е популярно сред моряците и любителите на водните спортове, което прави този район привлекателна дестинация за цялото семейство и инвеститорите.

Хърватия е изключително привлекателна дестинация за покупка на имот на морето благодарение на красивата си природа, чистото море и благоприятния климат. Райони като Задар и Сукосан са сред най-популярните места както за постоянно живеене, така и за отдих и инвестиционни цели. Благодарение на отличната инфраструктура и близостта до морето този район се превръща в популярно място за луксозни имоти.

С Mojenemovitostumore получавате цялостно обслужване при покупка на имот в Хърватия. Ние сме специализирани в областта на луксозните недвижими имоти и предлагаме експертни съвети и подкрепа по време на целия процес. Правното съдействие, обработката на необходимата документация и безпроблемното прехвърляне на собствеността са даденост.

Ако се интересувате от тази красива семейна къща в Дебелджак, моля, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или за организиране на оглед. Ще се радваме да ви помогнем да намерите идеалния си дом или инвестиция на морето

брой етажи
2
вид
4+kk
Площ
1200 m2
площ на парцела
1182 m2
използваема площ
138.89 m2
Тераса
Да
балкон
Да
Басейн
Да
застроена площ
115 m2
паркинг
Да
изба
Да
Магазин
4 km
Лекар
6 km
Кафене
320 m
Ресторант
3 km
Бар
3 km
Детска градина
610 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00