Продава се напълно оборудван апартамент в тиха част на града Crkvenica, идеален за отдаване под наем

Crikvenica, Хърватия – ID 14533
185,000 €
Площ 35 m2
вид 2+kk
етаж 3/3
Море 400 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 925 €
Годишен доход: 6.0%

Предлагаме за продажба апартамент с категоризация 3 звезди в тиха част на живописния град Църквица. Този апартамент се намира на втория етаж на малка жилищна сграда, която е претърпяла ремонт, включващ нова фасада. Местоположението на апартамента осигурява комфортен и спокоен живот, идеален както за постоянно пребиваване, така и за инвестиция за отдаване под наем.

Апартаментът с площ 35 m² предлага практично разпределение, което включва коридор, спалня, баня, кухня и дневна с достъп до просторен балкон. Балконът осигурява красива и открита гледка към морето, идеална за релаксация и почивка.

Апартаментът включва и паркомясто и складово помещение, което увеличава практичността и комфорта му за бъдещия собственик.

Криквеница е един от най-популярните курорти по хърватското крайбрежие благодарение на красивите си плажове, чистото море и широката гама от услуги и дейности. Това е идеалното място за тези, които търсят тих живот в близост до морето, но в същото време искат да имат всички необходими услуги на леснодостъпно място.

Този апартамент представлява чудесна възможност за инвестиция или възможност за комфортен живот на красиво място. Ако желаете да получите повече информация или да организираме оглед, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Етаж
3
брой етажи
3
вид
2+kk
изглед към морето
Да
Площ
35 m2
използваема площ
34 m2
балкон
Да
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00