Терасовидна къща с гараж и гледка към морето в Диклу, Задар

Diklo, Zadar, Хърватия – ID 14540
255,000 €
Площ 95 m2
вид 3+kk
Море 170 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба красива терасовидна къща с гледка към морето, разположена в историческата част на Дикла в Задар, само на 170 метра от морето. Къщата се състои от приземен етаж и два етажа, като от втория етаж се разкрива гледка към морето.

На приземния етаж: има гараж, складово помещение и тоалетна, която предлага много място за съхранение и практично използване.

Първият етаж включва коридор, кухня с трапезария, просторна дневна, една спалня и баня.

На втория етаж има още една спалня, коридор и голяма тераса с външно барбекю, идеална за вечерни събирания с изглед към морето.

Общата жилищна площ на къщата е 92,54 m².

Къщата е построена от тухла и стоманобетон, с топлоизолация от полистирол с дебелина 8 см.

През 2022 г. е претърпяла ремонт, който включва фасадата и улуците. Къщата е с подове от ламинат и теракот и PVC прозорци с ролетни щори и мрежи против комари.

Животът в близост до морето предлага безброй предимства. Не само, че имате красиви плажове на една ръка разстояние, но и можете да се насладите на свеж морски въздух и спокойна обстановка. Тази къща е чудесна за постоянно живеене, отдих или като инвестиционна възможност за отдаване под наем на туристи. Близостта до центъра на Задар осигурява всички удобства и богато културно предлагане.

Задар е оживен град с богата история, разположен на адриатическото крайбрежие. Дикло, част от Задар, е известен със своите вили, плажове и спортни съоръжения. Това е идеалното място за тези, които търсят комбинация от спокоен живот и добра достъпност до центъра на града, където ще намерите ресторанти, кафенета и магазини. Дикло е идеално място за тези, които търсят тих летен престой, но и за постоянно живеене.

Хърватия е една от най-популярните дестинации за покупка на имот поради красивото си крайбрежие, благоприятния климат и богатото културно наследство. Задар е особено привлекателно място, което предлага идеален баланс между тих живот и градски удобства. Той е идеално място за тези, които търсят луксозен имот на брега на морето или възможност за инвестиция в сектора на туристическите имоти под наем.

Благодарение на дългогодишния ни опит в продажбите на имоти можем да ви помогнем да намерите подходящия имот, който да отговаря на вашите нужди. Предоставяме цялостно обслужване, включително правни консултации и съдействие при прехвърляне на собственост. Специализирани сме в луксозни имоти на брега на морето и възможности за инвестиции в Хърватия.

Ако се интересувате от тази къща, моля, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или оглед.

брой етажи
3
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
95 m2
площ на парцела
40 m2
използваема площ
92.54 m2
Лоджия
Да
гараж
Да
застроена площ
35 m2
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00