Апартамент/бунгало с басейн - Privlaka, 60 м от морето

Privlaka, Хърватия – ID 13988
500,000 €
Площ 123 m2
вид 4+kk
етаж 2/2
Море 60 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба модерен апартамент с плувен басейн, само на 60 метра от морето в живописното село Привлака. Разположението и уединението на този апартамент напомня на полумасивна къща, което дава усещането за независим живот. Имотът предлага частична гледка към морето и е идеален както за постоянно живеене, така и за използване за отдих.

Апартаментът е разположен на два етажа със собствена градина и плувен басейн. На приземния етаж има входно антре, кухня с трапезария, дневна, тоалетна и покрита тераса. На първия етаж се намират коридор, родителска спалня със самостоятелна баня, още две спални и обща баня. Общата използваема площ е 94,93 m². Апартаментът включва и две паркоместа, градина с площ от около 50 m² и плувен басейн с площ от 18 m².

Общата използваема площ, включваща всички аксесоари, е 123,43 m².

Имотът е изграден от тухлени термоблокове, изолирани с 10 см изолация от полистирол. Подовете са покрити с плочки и паркет. Басейнът е готов за инсталиране на отопление, което ще позволи използването му през цялата година. Климатикът е инсталиран във всекидневната, основната спалня и в коридора на горния етаж. Входната врата е блиндирана, дневната е оборудвана с камина, а в двора има барбекю. Предвиден е енергиен сертификат клас А.

Привлака е живописно рибарско и туристическо селище, разположено на обширен пясъчен полуостров между кралския град Нин и остров Вир, само на 15 минути път с кола от историческия град Задар. Чистото море и дългите, плитки пясъчни заливи са идеални за пълноценна почивка. Мястото предлага цялата необходима инфраструктура за комфортен живот - магазини, ресторанти, поща и медицински услуги. Любителите на спорта и отдиха, които искат да се занимават с ветроходство или сърф, ще намерят тук идеални условия.

Привлака е идеалното място за спокойна и релаксираща почивка в истински средиземноморски стил.

Етаж
2
брой етажи
2
вид
4+kk
изглед към морето
Да
Площ
123 m2
използваема площ
94.93 m2
Тераса
Да
Басейн
басейн
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00