Апартамент на 1-ви етаж в нова сграда, в близост до плажа, Привлака

Privlaka, Хърватия – ID 14010
299,000 €
Площ 105 m2
вид 4+kk
етаж 2/3
Море 65 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Продава се модерен апартамент с три спални в нова сграда на първия етаж в Privlace. Този апартамент, който предлага комфортен живот в близост до плажа, се характеризира с качествено изпълнение и атрактивно местоположение.

Този апартамент се намира на първия етаж и предлага удобно и практично разпределение. Разпределението включва просторен коридор, три спални, като едната спалня разполага със самостоятелна баня.

Освен това апартаментът включва допълнителна баня и перално помещение.

Кухнята е свързана с трапезарията и всекидневната, което създава отворено и просторно пространство. Освен това има покрита тераса, идеална за релаксация.

Използваемата площ на всички тези пространства е 102,85 m².

Апартаментът разполага и с едно паркомясто. Общата нетна площ, включително паркомястото, е 105,35 m².

Апартаментът е с южно изложение, което осигурява приятна слънчева светлина през по-голямата част от деня. Намира се само на 65 м от морето и на 900 м от центъра на града.

Предимството на покупката на този апартамент е, че купувачът не плаща данък за прехвърляне на собственост.

Що се отнася до оборудването, апартаментът е изграден от тухлени термоблокове с фасада от топлоизолационен полистирол с дебелина 10 см. Подовете са покрити с плочки. Прозорците са комбинация от алуминий и PVC, оборудвани с ролетни щори с тройно стъкло и мрежи против комари. Във всекидневната и във всяка спалня е инсталиран климатик. В банята има електрическо подово отопление. Входната врата е противопожарна и блиндирана.

Очаква се енергийният сертификат да бъде клас А.

В момента апартаментът е в процес на изграждане и е планирано да бъде нает през зимата на 2024 г.

Привлака е живописно рибарско и туристическо градче, само на 15 минути път с кола от град Задар. Разположен е на просторен пясъчен полуостров между историческия град Нин и остров Вира. Това място предлага кристално чисто море и дълги, плитки пясъчни заливи, които са идеални за отдих. Привлака предлага всички необходими услуги за комфортен и качествен живот, включително магазини, ресторанти, поща и амбулатория. Любителите на спорта и отдиха, които искат да се занимават с дейности като ветроходство или сърф, ще намерят идеалното място в околността. Привлака е идеално място за тиха и спокойна семейна почивка в средиземноморски стил.

Ако търсите имот в района на Privlaka, ние предлагаме и други възможности в тази местност. Разполагаме с различни видове апартаменти и къщи за продажба, които да отговарят на различни изисквания и предпочитания. Свържете се с нас за повече информация и намерете своя идеален дом в този красив район.

Етаж
2
брой етажи
3
вид
4+kk
изглед към морето
Да
Площ
105 m2
използваема площ
102.85 m2
балкон
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00