Апартамент на остров Вир в непосредствена близост до красивия плаж и морето

Vir, Хърватия – ID 13995
385,000 €
Площ 115 m2
вид 3+kk
етаж 1/3
Море 25 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Продава се красив апартамент на остров Вир, разположен точно до красивия плаж и морето. Този апартамент предлага очарователна гледка към морето и е разположен на първия етаж на къщата, която се състои от общо четири апартамента.

Апартаментът е с добре обмислено разпределение на пространствата. Състои се от входно антре, две спални, едната от които е със собствена баня, втора баня, складово помещение, дневна, свързана с кухня и трапезария, и просторна тераса с площ 24 m². Чистата използваема площ на апартамента е 90,90 m².

Офертата включва и две паркоместа и градина с площ 61,82 m². Общата нетна жилищна площ на апартамента с паркоместата и градината е 115,10 m².

Апартаментът е напълно оборудван и е готов за незабавно нанасяне!

Къщата е построена през 1998 г., като вторият етаж е добавен през 2019 г. Алеята и околните терени са озеленени и добре поддържани.

Прозорците са изработени от PVC материал, а къщата е снабдена с топлоизолация с дебелина 8 см. Подовете са покрити с ламинат и плочки. Отоплението е осигурено чрез електрически мраморни плочи във всяка стая. В апартамента е инсталиран и климатик.

Отличната локация и обмисленото разпределение правят този имот чудесна възможност за отдаване под наем на туристи, но и за целогодишно живеене. Плажът пред къщата е чакълест, а морето е плитко с пясъчно дъно, което го прави идеален за семейства с деца.

Остров Вир е един от най-известните туристически центрове в Хърватия. Разположен е в северозападния край на Задарска жупания и е заобиколен от Вирско море и протока Повлян. Островът е свързан с континенталната част с мост.

Начупената брегова линия на Вир, дълга 31,43 км, предлага голямо разнообразие от плажове - от пясъчни и чакълести до скалисти и каменисти. Ще намерите както оживени, добре поддържани плажове с различни атракции, така и тихи заливчета, където можете да се насладите на природата в най-чистия ѝ вид. Плажовете, осеяни с борови гори, и кристално чистото море правят острова идеален за семейна почивка.

Вир е не само лятна дестинация, но и идеално място за спокоен целогодишен живот. В района има училище, детска градина, магазини, автогара, ресторанти и кафенета. Островът се намира на 26 км от Задар и на 12 км от историческия град Нин.

Ако проявявате интерес към този апартамент, но имате специфични изисквания, които биха били по-подходящи за вашите нужди, ние с удоволствие ще ви помогнем да намерите друг подходящ имот. Благодарение на нашия опит на пазара на недвижими имоти в Далмация, ние сме в състояние да намерим подходящия имот, който да отговаря на вашите нужди - независимо дали търсите модерен апартамент с изглед към морето, семейна къща с просторна градина или възможност за инвестиция в една от най-популярните туристически дестинации. Не се колебайте да се свържете с нас и заедно ще намерим жилище, което ще отговори на всичките ви желания.

Етаж
1
брой етажи
3
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
115 m2
използваема площ
90.9 m2
Тераса
Да
Лоджия
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00