Апартамент с две жилищни единици на първия ред до морето и красивия плаж, остров Vir

Vir, Хърватия – ID 14002
390,000 €
Площ 108 m2
вид 5+1
етаж 2/3
Море 25 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Продава се просторен апартамент с две отделни жилищни единици, разположен на първия етаж на сградата, намираща се на самия бряг на морето и красивия плаж на остров Вир. Този апартамент се отличава с изключително местоположение - само на 25 метра от морето и на 2,8 км от центъра на Вир.

По-голямата жилищна единица предлага много пространство и светлина. Разпределението му включва коридор, кухня с трапезария, две спални, две бани и тераса с площ 24 m². Благодарение на южната ориентация можете да се насладите на красива гледка към морето и плажа директно от терасата.

По-малката жилищна част също е много приятна и практично обзаведена. Състои се от коридор, кухня с трапезария, една спалня, баня и лоджия. Това пространство е ориентирано както на изток, така и на запад, което осигурява уникална гледка към планината Велебит и частичен изглед към морето и плажа.

Общата площ на апартамента е 108,80 m². Апартаментът включва две паркоместа и практично складово помещение.

Апартаментът е напълно обзаведен и е готов за нанасяне веднага. Сградата е построена през 1998 г., като вторият етаж е добавен през 2019 г. Пътят за достъп и околният терен са озеленени, фасадата на сградата е изолирана с 8 см топлоизолация.

Апартаментът е с дограма от PVC материал, подовете са покрити с ламинат и теракот. По-големият блок е оборудван с три климатика, а по-малкият - с един. Отоплението се осигурява от електрически мраморни плочи във всяка стая.

Изключителното местоположение и разпределение правят този имот чудесна инвестиция за отдаване под наем на туристи и за целогодишно живеене. Плажът пред къщата е чакълест, с плитко море и пясъчно дъно, което го прави идеален за семейства с деца.

Остров Вир е една от най-популярните туристически дестинации в Хърватия. Разположен е в северозападната част на Задарска жупания и е заобиколен от Вирско море и пролива Повлян. Свързан е с континенталната част с мост, който позволява удобен достъп.

Бреговата линия на Вир е дълга 31,43 км и е изпълнена с разнообразни плажове - от пясъчни до чакълести и скалисти. Тук ще намерите оживени плажове с туристически атракции, но и тихи заливчета, заобиколени от девствена природа. Плажовете често са осеяни с борови гори, а морето е кристално чисто, което прави острова идеално място за семейна почивка.

Вир не е само лятна дестинация. Той е и спокойно място за живеене през цялата година, с цялата необходима инфраструктура като училища, детски градини, магазини, автобусни връзки, ресторанти и кафенета. Историческият град Задар е само на 26 км, а град Нин, известен с богатата си история, е на 12 км.

Ако търсите имот на брега на морето на тихо място, което предлага идеални условия за почивка и активен живот, този апартамент на остров Вир е правилният избор.

Етаж
2
брой етажи
3
вид
5+1
изглед към морето
Да
Площ
108 m2
използваема площ
100 m2
Тераса
Да
балкон
Да
паркинг
Да
Магазин
2 km
Лекар
8 km
Кафене
4 km
Ресторант
2 km
Бар
2 km
Детска градина
6 km

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00