Апартамент с гледка към морето, 1-ви етаж, покривна тераса, остров Vir

Vir, Хърватия – ID 13998
325,000 €
Площ 108 m2
вид 3+kk
етаж 2/2
Море 250 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Продава се модерен апартамент в нова сграда на популярния остров Вир, който предлага прекрасна гледка към морето.

Апартаментът е разположен на първия етаж на сградата, а разпределението му е обмислено. Състои се от просторен коридор, две спални, баня, кухня, свързана с трапезария и дневна, и две лоджии. Чистата използваема площ на тези пространства е 82,82 m².

Апартаментът разполага и с голяма покривна тераса с площ 90,69 m², която предлага идеално място за отдих с гледка към морето. Освен това има едно паркомясто.

Общата нетна площ на апартамента, включително всички аксесоари, е 108,09 m².

Апартаментът е построен с качествени материали, като е наблегнато на съвременните удобства и комфорт. Конструкцията на сградата е от термо тухлени блокове, а фасадата е изолирана с 10 см полистирол за по-добра енергийна ефективност. Подовете са покрити с теракот, прозорците са изработени от PVC материал с електрически щори, троен стъклопакет и мрежи против насекоми. Апартаментът е оборудван с три климатика - единият е разположен в дневната, а другите два - в спалните. В апартамента има и извод за свързване към комина. Безопасността е гарантирана от противопожарни и охранителни входни врати.

Очаква се имотът да получи енергиен сертификат клас А.

Остров Вир е една от най-популярните туристически дестинации в Хърватия. Разположен е в северозападната част на Задарска жупания и е заобиколен от Вирско море и пролива Повлян. Островът е свързан с континенталната част с мост, който осигурява лесен достъп.

Бреговата линия на Вир е дълга 31,43 км и предлага различни видове плажове - от пясъчни през чакълести до каменисти. Има оживени плажове с туристически атракции, но и тихи заливчета, където можете да се насладите на спокойствието и красотата на девствената природа. Плажовете често са осеяни с борови гори и предлагат кристално чиста вода, което прави Вира идеално място за семейна почивка.

Остров Вира е не само лятна дестинация, но и спокойно място за живеене през цялата година. Той предлага всички необходими услуги като училища, детски градини, магазини, автобусни връзки, ресторанти и кафенета. Задар, важен исторически град, е само на 26 км, а град Нин, известен с богатата си история, е на 12 км.

Ако имате специфични изисквания, с удоволствие ще ви помогнем да намерите идеалния имот, който да отговаря на вашите нужди. Опитът ни в областта на недвижимите имоти в Далмация ни позволява да изберем най-добрата оферта за вас, независимо дали търсите възможност за инвестиция, ваканционен апартамент или семейна къща с изглед към морето. Не се колебайте да се свържете с нас, ще се радваме да ви помогнем да намерите мечтания дом на красивия остров Вир.

Етаж
2
брой етажи
2
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
108 m2
използваема площ
82.82 m2
Тераса
Да
Лоджия
Да
балкон
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00