Апартамент с гледка към морето, градина и място за паркиране, партерен етаж, остров Vir

Vir, Хърватия – ID 14004
305,000 €
Площ 86 m2
вид 3+kk
етаж 1/2
Море 250 m
Състояние В строеж
Сезон цял година

Продава се красив апартамент в нова сграда на остров Вир. Този апартамент, разположен на партерния етаж на сградата, разполага с гледка към морето и директен достъп до просторната градина.

Апартаментът с чиста полезна площ от 75,75 m² включва антре, две спални, баня, кухня с трапезария и дневна и две лоджии, които предлагат много естествена светлина и приятен кът за отдих на открито. Освен това към апартамента има красива градина с площ 80 м² и едно паркомясто, което гарантира удобно паркиране директно в имота.

Общата площ, включваща всички аксесоари, е 86,74 m². Апартаментът се намира само на 250 метра от морето, което гарантира бърз достъп до плажа. Центърът на град Вира е на около 3 км.

Този апартамент е построен с висококачествени тухлени термоблокове, които осигуряват отлична топлоизолация. Фасадата на сградата е изолирана с 10-сантиметров слой полистирол, който допринася за енергийната ефективност. Подовете са покрити с плочки, което осигурява лесна поддръжка и модерен вид.

Пластмасовите прозорци с електрически ролетни щори, тройният стъклопакет и мрежите против комари осигуряват комфорт и удобство през всички сезони. В апартамента са инсталирани три климатика - един във всекидневната и два в спалните, които осигуряват оптимална температура през летните месеци. Има и връзка към комина за евентуално използване на камина или печка. Входната врата е пожароустойчива и обезопасена, което осигурява допълнително ниво на защита.

Очаква се за този имот да бъде издаден енергиен сертификат клас А.

Остров Вир е една от най-популярните туристически дестинации в Хърватия. Той се намира в северозападната част на Задарска жупания и е заобиколен от Вирско море и канала Повлян. Свързан е с континенталната част чрез мост, който осигурява удобен достъп до острова.

Бреговата линия на остров Вир, дълга 31,43 км, е богата на плажове от различен тип - от пясъчни през чакълести до скалисти и каменисти. Вир предлага както оживени плажове с богата гама от туристически услуги, така и тихи заливчета, където можете да се насладите на спокойствието и красотата на природата. Много от плажовете са осеяни с борови гори, а морето е кристално чисто, което прави Вир идеално място за семейна почивка.

Освен за туризъм, Вир е и приятно място за живеене през цялата година. Той предлага всички необходими услуги, включително училища, детски градини, магазини, автогара, ресторанти и кафенета. Историческият град Задар е само на 26 км, а град Нин, известен с богатата си история, се намира на 12 км от острова.

Ако търсите уютен апартамент на брега на морето със собствена градина, който предлага спокойствие и комфорт на красивия остров Вир, този апартамент е идеалният избор.

Етаж
1
брой етажи
2
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
86 m2
използваема площ
75.75 m2
Тераса
80 m2
Лоджия
Да
паркинг
Да
Магазин
890 m
Лекар
450 m
Кафене
1 km
Ресторант
310 m
Бар
1 km
Детска градина
590 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00