Апартамент в близост до морето в Тар Вабрига, Истрия

Tar Vabriga, Хърватия – ID 14258
179,910 €
Площ 56 m2
вид 3+kk
етаж 2/3
Море 350 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба красив апартамент от 56,5 m² в село Вабрига, разположен на първия етаж в сграда с пет жилищни единици.

Този апартамент е идеалният избор за тези, които търсят комфортен живот в близост до морето, в живописна част на Истрия.

Апартаментът разполага с входно антре, което свързва всички части на апартамента, създавайки практично и добре организирано пространство. Просторната кухня с трапезария е елегантно свързана с дневната, която предлага директен достъп до терасата. На терасата можете да се насладите на места за сядане и почивка на открито. Двете удобни спални осигуряват достатъчно пространство за спокоен и необезпокояван сън. Апартаментът включва и напълно оборудвана баня.

Апартаментът се предлага с едно паркомясто пред сградата, което осигурява удобно паркиране.

Апартаментът се продава напълно обзаведен, което означава, че е готов за незабавно нанасяне.

Вабрига е тихо и очарователно село в сърцето на Истрия, само на няколко минути пеша от морето. Тар Вабрига е известно с богатата си история, красивите си плажове и традиционния истрийски начин на живот. То предлага спокойна среда за живеене, но в същото време с добра достъпност до по-големи градове като Пореч и Новиград, които предлагат широка гама от услуги и развлечения.

Ако търсите комфортен и напълно оборудван апартамент на атрактивно място в близост до морето, този апартамент в Тар Вабрига е правилният избор. Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация и за организиране на оглед. Ще се радваме да ви помогнем да намерите и други имоти според вашите нужди и изисквания.

Етаж
2
брой етажи
3
вид
3+kk
Площ
56 m2
използваема площ
55 m2
балкон
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00