Апартамент в нова сграда на чудесно място в Сукосан - само на 110 м от морето

Sukošan, Хърватия – ID 14454
270,480 €
Площ 99 m2
вид 3+kk
етаж 2/3
Море 110 m
Състояние В строеж
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба апартаменти в модерна нова сграда на атрактивно място в Сукосан, само на 110 метра от морето. Проектът включва три жилищни сгради с общо 18 апартамента. Този конкретен апартамент се намира на първия етаж и предлага удобно разпределение, което включва коридор, две бани, перално помещение, две спални, кухня, свързана с трапезария и хол, и покрита тераса.

Чистата използваема площ е 96,60 м², като към апартамента има място за паркиране пред къщата. Общата използваема площ, включително пристройките, е 99,10 m². Възможно е да се закупи и гараж или склад срещу допълнително заплащане, моля, свържете се с нас за повече информация.

Завършването е планирано за началото на 2025 г., като проектът е чудесна възможност за тези, които търсят модерен живот на брега на морето или инвестиционен имот с висок потенциал за възвръщаемост.

Имотът се намира на 1,7 км от центъра на града, а купувачът не плаща данък върху продажбата на имота, тъй като проектът се изпълнява от фирма, включена в системата на ДДС.

Сградата е изградена от земетръсноустойчив стоманобетон, с топлоизолация на фасадата от 10 см полистирол и водоотблъскваща горна мазилка. Висококачествените пластмасови прозорци и врати са оборудвани с електрически алуминиеви щори и мрежи против насекоми. Прозоречната система е изолирана и оборудвана с ISO стъкло, напълнено с газ за по-добра изолация. Подовите настилки са ламинат и теракот, а дневните и спалните са оборудвани с климатици. Всяка сграда ще бъде оборудвана и със системи за видеонаблюдение и блиндирани врати срещу взлом и пожар.

Срещу допълнително заплащане и при предварителна уговорка се предлага услугата интериорен дизайн.

Очаква се имотите да получат енергиен сертификат клас А+, който гарантира ниски експлоатационни разходи.

Инвестицията в имот в Сукосан предлага идеална възможност за спокоен живот на брега на морето или дългосрочна инвестиция с висок потенциал за приходи от отдаване под наем на туристи. Близостта до морето и модерният дизайн на тези апартаменти гарантират привлекателността на имота за различни типове купувачи.

Сукосан е популярен туристически курорт в широкия залив Златна лука, само на 7 км от Задар. С най-голямото яхтено пристанище на Адриатическо море - D-Marin Marina Dalmacija - Сукошан е истински рай за яхтсмените и любителите на морето. Градът предлага широка гама от луксозни апартаменти, къщи за гости, хотели и къмпинги, разположени на самия бряг на морето, което привлича както местни, така и чуждестранни туристи.

Хърватия е една от най-желаните дестинации за покупка на имот на брега на морето поради чистото море, красивите плажове и стабилната инвестиционна среда. Недвижимите имоти в Сукосан, разположени близо до Задар, са идеален вариант за тези, които търсят ваканционен дом или дългосрочна инвестиция с нарастваща стойност.

С Mojenemovitostumore предлагаме цялостно обслужване при покупка на имот в Хърватия, независимо дали търсите луксозен апартамент, вила или инвестиционна възможност. Специализирани сме в имоти на брега на морето и с нашия опит можем да ви помогнем да намерите идеалния дом или инвестиция, които да отговарят на вашите нужди.

Свържете се с нас за безпроблемна покупка

Етаж
2
брой етажи
3
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
99 m2
използваема площ
96.6 m2
Тераса
Да
Лоджия
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00