Ексклузивен апартамент с 4 спални, на първа линия на морето в Кипър, 218m², с панорамна гледка към морето

Limassol, Кипър – ID 13488
1,850,000 €
Площ 218 m2
вид 4+kk
етаж 26/35
Море 50 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Искате ли да защитите финансите си от инфлацията? Търсите ли имот в Кипър директно от строителен предприемач? Попаднали сте на правилното място , ние сме представители на предприемачите на чешкия пазар и не плащаме никакви комисионни.

Този изключителен апартамент разполага с 3 спални и 3 бани. Намира се на 26-ия етаж. Само си представете колко красива ще бъде морската гледка от вашия прозорец! Този проект представлява висок стандарт на живот във всяко едно отношение. Представлява тройка изявени сгради на плажа, заобикалящи оживен вътрешен площад, точно в сърцето на богатия крайбрежен район на Лимасол. Това е място, където можете да живеете добре, да работите усърдно и да се забавлявате дълго след като слънцето залезе. Този престижен проект е място, което обединява хората, за да се насладят на всичко, което е прекрасно в живота на нашия слънчев плаж. Проектът, в който си сътрудничат световноизвестни архитекти, дизайнери и строителни предприемачи, е уникална възможност да станете част от постоянно променящата се история на града и да започнете да пишете вълнуваща нова глава от собствения си живот.

Ние се грижим за управлението на собствеността и отдаването под наем от А до Я. Можете да разчитате на нас за всичко.

Нашите взаимоотношения не приключват с покупката, а само започват. Вашият екип на MNM.

Етаж
26
брой етажи
35
вид
4+kk
Площ
218 m2
използваема площ
137 m2
Тераса
25 m2
балкон
5 m2
гараж
Да
паркинг
Да
ресторант
ресторант
Охрана
Охрана

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00