Елегантна интелигентна къща с изглед към морето и басейн във Водице

Vodice, Хърватия – ID 14219
895,000 €
Площ 700 m2
вид 7+kk
Море 700 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Ексклузивна самостоятелна вила с басейн и гараж за продажба, идеално разположена на полегат хълм с панорамна гледка към морето и околните острови.

Модерната вила предлага комфортен живот на два етажа с обща брутна площ 227,90 м2 върху парцел от 660 м2. Първият етаж включва гараж, входно антре, кухня с трапезария и дневна с излаз на тераса с открити места за сядане и пергола, спалня, баня със сауна, кабинет, тоалетна и склад. Вътрешно мраморно стълбище води до втория етаж, където има три спални със самостоятелни бани и достъп до тераси, коридор и гардеробна.

Далеч от шума и суетата на града, този възхитителен имот е заобиколен от голяма слънчева градина, предлагаща отдих и развлечения. Вилата се намира само на 700 метра от морето и на 1000 метра от центъра на града. Напълно обзаведена и оборудвана за комфортен престой през цялата година, тя е идеална за уединение, благодарение на детайлното внимание както към естетическите, така и към техническите аспекти. Най-отличителната характеристика е системата за домашна автоматизация KNX, която контролира цялото осветление, отопление, охлаждане, щори и други, като позволява удобно дистанционно управление.

При изграждането на вилата са използвани първокласни материали в съответствие с най-новите строителни стандарти. Елегантното обзавеждане и модерните удобства осигуряват луксозна и топла среда. Забележителните характеристики включват защитени от взлом врати, ALU повдигащи се и плъзгащи се стени с електрически щори, мрежи против насекоми и стъклени огради. С подово отопление във всички стаи, контролирана термопомпа и климатик във всяка стая, комфортът е гарантиран през цялата година. Допълнителна сигурност се осигурява от видеоалармата. Дворът е частен и напълно ограден, с външно барбекю, басейн с размери 8х5 м, отопляван от соларна система, покрит с керамична мозайка и масажни дюзи, зона за слънчеви бани и външен душ. Околностите и паркингът са покрити с бетонни павета, а градината е добре поддържана и оборудвана с автоматично напояване. Модерното осветление на фасадата, интериора, градината и басейна придава на имота елегантна и функционална атмосфера. На разположение са и три паркоместа.

Водице е много оживен туристически град с много ресторанти, магазини и кафенета. Те са разположени в самия център на хърватското крайбрежие, на 12 км от град Шибеник. Водице е заобиколен от борови гори и лозя. Водице има около 9 000 жители. Средиземноморският климат на Водице означава, че температурата през лятото е между 26 и 30 градуса, а през зимата - между 5 и 10 градуса. Независимо дали става въпрос за почивка на плажа, опознаване на природните красоти или история и култура, Водице и околностите му имат какво да предложат на всеки. Можете да прекарате цял ден (или дори една вечер) на дългия 4 км плаж Plava plaža (Plava означава син). Плажът е отличен със син флаг. Той заслужава тази награда заради чистотата на морето и неговата подреденост. Покрай плажа расте хубава борова гора, в която има ресторанти и барове. Боровите дървета предлагат убежище от силното обедно слънце. Тук има и училище за гмуркане.

брой етажи
2
вид
7+kk
изглед към морето
Да
Площ
700 m2
площ на парцела
660 m2
използваема площ
227.9 m2
Тераса
Да
Лоджия
Да
балкон
Да
гараж
Да
Басейн
Да
застроена площ
120 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00