Изцяло реновирана историческа къща с басейн в Габонин, на остров Крък

Gabonjin, Krk, Хърватия – ID 14022
460,000 €
Площ 150 m2
вид 7+kk
Море 4 900 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба красива самостоятелна къща с плувен басейн и голям парцел от **911 m²** на живописния остров Крък. Тази историческа къща, построена през 1850 г., е напълно обновена и модернизирана през 2019 г., за да предложи комфортен живот със съвременни удобства, без да губи оригиналния си чар. Общата жилищна площ е **150 кв.м** и къщата е разделена на два отделни апартамента, което я прави чудесна възможност за **живеене на две поколения** или като **инвестиция за отдаване под наем**.

В имота има **басейн от 30 кв. м**, идеален за релакс през горещите летни дни. Имотът включва и място за паркиране в непосредствена близост до къщата. Отоплението се осигурява от електрически котли с директно нагряване и радиатори, така че къщата предлага комфортен живот дори през студените месеци. Имотът е готов за незабавно нанасяне и цялата документация е изрядна.

Тази къща предлага идеалната комбинация от тих **живот на брега на морето** и модерен комфорт. Чрез разделянето й на две отделни жилищни единици тя предлага възможности за **отдаване под наем на туристи**, което е чудесна възможност за инвестиция на популярния остров Крък. Мястото е подходящо както за тези, които търсят **къща за почивка**, така и за **постоянно живеене** на един от най-красивите хърватски острови.

Остров Крък, известен като един от най-големите и най-посещавани острови в Хърватия, е популярна дестинация благодарение на богатата си история, красивите плажове и широката гама от културни и природни забележителности. Той предлага и отлични връзки с континенталната част на страната благодарение на моста, свързващ острова с континенталната част, и на близкото летище. **Крк** е идеалното място за тези, които търсят тихо място за живеене сред природата, с всички услуги на една ръка разстояние - от магазини, ресторанти и медицински грижи.

С Mojenemovitostumore ви гарантираме професионален и индивидуален подход при търсенето на имот. Ние ще ви помогнем да намерите подходящия имот, който да отговаря на вашите специфични изисквания - независимо дали търсите историческа къща с модерни удобства, ваканционна вила на морето или възможност за инвестиция.

Благодарение на нашите познания за пазара и дългогодишния ни опит в Хърватия ще гарантираме, че целият процес на покупка ще протече гладко и без усложнения.

Ако се интересувате от този имот на остров Крък или ако търсите друг имот по поръчка, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или за организиране на оглед.

брой етажи
2
вид
7+kk
Площ
150 m2
площ на парцела
911 m2
използваема площ
245 m2
Тераса
Да
балкон
Да
Басейн
Да
застроена площ
80 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00