Къща с два отделни апартамента и просторна, озеленена градина в тиха част на Водице

Vodice, Хърватия – ID 14299
395,000 €
Площ 150 m2
вид други
Море 640 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 2304 €
Годишен доход: 7.0%

Предлагаме за продажба самостоятелна къща с два отделни апартамента и просторна, озеленена градина в тиха част на Водице.

Имотът се намира само на 640 метра от плажа Хангар и на 1200 метра от центъра на града. Къщата е идеална за по-големи семейства, в които всеки член има свое собствено пространство, но също така има голям потенциал за отдаване под наем на туристи. Подходяща е и за постоянно живеене.

Общата използваема площ на къщата е 144,55 m² и е построена върху парцел от 410 m². Къщата се състои от два етажа: приземен и първи етаж.

Приземният етаж е с площ 77,98 m² и включва коридор, кухня с трапезария, дневна с излаз на просторна тераса с площ 16,32 m², баня и три спални.

Вторият етаж е с площ 66,57 m² и е достъпен по външно стълбище. Тук има коридор, кухня, складово помещение, две спални, дневна, две бани и лоджия с площ 5,86 m².

В красиво озеленената и павирана градина с площ 325 m² има барбекю и места за паркиране на няколко автомобила.

Благодарение на просторната градина има възможност за изграждане на плувен басейн или други елементи за отдих.

Къщата е напълно обзаведена и оборудвана (включително оборудвана кухня, вътрешна PVC дограма, външни ALU щори, климатик и блиндирани врати за двата апартамента) и се продава напълно обзаведена.

Водице е популярен туристически град на хърватското крайбрежие, който предлага чудесна инфраструктура, красиви плажове и богати възможности за развлечения. Благодарение на местоположението си и предлагането на недвижими имоти, този град е идеален както за отдих, така и за дългосрочно живеене.

Ако търсите имот в този район, ние с удоволствие ще ви помогнем да изберете идеалната къща или апартамент според вашите изисквания. Предлагаме професионални съвети и съдействие по време на целия процес на покупка.

брой етажи
2
вид
други
Площ
150 m2
площ на парцела
323 m2
използваема площ
144.55 m2
Тераса
Да
балкон
Да
застроена площ
85 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00