Красив апартамент с гледка към морето във Vantačići в Малинска,

Malinska, Хърватия – ID 14261
179,000 €
Площ 57 m2
вид 3+kk
етаж 2/2
Море 300 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Продава се красив апартамент в живописния град Малинска в региона Приморие-Горски Котар. Този тухлен апартамент с 3 спални, обща площ от 57 m² и използваема площ от 55 m² се намира на втория етаж на двуетажна къща и предлага прекрасна гледка към морето.

Апартаментът е в много добро състояние и е построен през 2000 г. Той предлага просторна дневна, свързана с кухня, две спални, баня и отделна тоалетна. Дневната има достъп до балкона, а спалнята - до лоджията, където можете да се насладите на спокойствието и красивата гледка.

Имотът е напълно обзаведен и е готов за незабавно нанасяне. Отоплението се осигурява от локално електрическо парно.

Към апартамента има и паркомясто, което осигурява удобство за собствениците и техните посетители.

Апартаментът се намира в тиха част на селото, само на 300 метра от морето. В близост има мрежа от магазини и услуги, които осигуряват всички необходими удобства за комфортен живот.

В непосредствена близост ще намерите и възможности за плуване и релаксация. Транспортните връзки са отлични, като на разположение са магистрала и автомобилен транспорт.

Малинска е красив крайбрежен град на остров Крък, който е известен с красивата си природа, чистото море и богатото предлагане на развлекателни дейности. Градът предлага чудесни възможности за практикуване на водни спортове, риболов, колоездене и пешеходен туризъм. През летните месеци тук ще намерите оживени културни и социални събития, които придават на града особен чар.

Този апартамент представлява идеална възможност за тези, които търсят тих дом близо до морето на желано място. Моля, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или за организиране на оглед.

Етаж
2
брой етажи
2
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
57 m2
използваема площ
55 m2
Лоджия
Да
балкон
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00