Красива вила с плувен басейн и градина, с изглед към морето във Водице

Vodice, Хърватия – ID 14224
Площ 1600 m2
вид други
Море 1 500 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Мечтата за перфектен дом може да се превърне в реалност с тази красива вила, разположена в северозападната част на Водице, на полегат хълм със спираща дъха гледка към града и морето.

Заобиколена от спокойствие и зеленина, тази впечатляваща сграда разполага с всички удобства за вашия комфортен престой през цялата година или като място за почивка.

Построена през 2008 г. върху парцел с площ 1400 м2, тя е внимателно проектирана и обзаведена с мисъл за максимален комфорт.

Първият етаж на къщата предлага брутна жилищна площ от 125 м2, която включва гараж от 32 м2, стая за отдих или дневна, тоалетна, килер, котелно помещение и стълбище.

Вторият етаж с обща жилищна площ от 226 м2 носи просторен и елегантен интериор.

Защитен вход ви посреща в голям коридор, откъдето достигате до дневната, свързана с открита тераса, идеална за релаксация. Кухнята, трапезарията с лоджия и банята са другите елементи на този етаж.

Ще откриете също спални, кабинет и други стаи с лоджии, от които се открива спираща дъха гледка. Галерия с площ 40 м2 служи за гардеробна.

Вилата е оборудвана с модерно отопление, централен климатик, прозорци и врати от масивно дърво и италиански плочки.

Външният басейн с размери 8 x 4 м е идеален за освежаване, в комплект със зона за слънчеви бани и външно барбекю. Сенчестата тераса с маси и столове е идеалното място да се насладите на вечерта със семейството и приятелите си.

Пред къщата има паркинг за три автомобила, а терасираният вътрешен двор включва и добре поддържани зелени площи.

Външните стени на приземния етаж са декорирани с естествен дялан камък, което придава на къщата уникален и елегантен вид. Използваните материали, както отвътре, така и отвън, са от най-високо качество, което гарантира дългосрочна надеждност и естетическо съвършенство.

Чувствайте се свободни да се свържете с нас за повече информация по телефона или по електронната поща.

Водице е много оживен туристически град с много ресторанти, магазини и кафенета. Разположен е в самия център на хърватското крайбрежие, на 12 км от Шибеник. Водице е заобиколен от борови гори и лозя. Водице има около 9 000 жители. Средиземноморският климат на Водице означава, че температурата през лятото е между 26 и 30 градуса, а през зимата - между 5 и 10 градуса. Независимо дали става въпрос за почивка на плажа, опознаване на природните красоти или история и култура, Водице и околностите му имат какво да предложат на всеки. Можете да прекарате цял ден (или дори една вечер) на дългия 4 км плаж Plava plaža (Plava означава син). Плажът е отличен със син флаг. Той заслужава тази награда заради чистотата на морето и неговата подреденост. Покрай плажа расте хубава борова гора, в която има ресторанти и барове. Боровите дървета предлагат убежище от силното обедно слънце. Тук има и училище за гмуркане.

брой етажи
2
вид
други
изглед към морето
Да
Площ
1600 m2
площ на парцела
1400 m2
използваема площ
380 m2
Тераса
Да
Лоджия
Да
балкон
Да
гараж
Да
Басейн
Да
застроена площ
125 m2
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00