Луксозен апартамент с 3 спални в Кипър

Limassol, Кипър – ID 13489
595,000 €
Площ 110 m2
вид 3+kk
етаж 2/4
Състояние В строеж
Сезон цял година

Искате ли да защитите финансите си от инфлацията? Търсите ли имот в Кипър директно от строителен предприемач? Попаднали сте на правилното място , ние сме представители на предприемачите на чешкия пазар и не плащаме никакви комисионни.

Този изключителен апартамент разполага с 2 спални и 2 бани. Разположен е на втория етаж. В цената на апартамента е включено паркомясто.

Проектът традиционно съчетава най-доброто от архитектурните решения на жилищните сгради на острова: екологични материали, високо ниво на комфорт, просторни разпределения, обмислено осветление, интериори с елементи на панорамно остъкляване с достъп до озеленени тераси. Дизайнерското решение на довършителните работи е базирано на висококачествени европейски материали.

Всеки апартамент в този комплекс е уникално съчетание на елегантни, просторни и удобни разпределения с много място за цялото семейство в просторната дневна с кухня, а също и покрита тераса със зеленина.

Ние се грижим за управлението и отдаването под наем на имота от А до Я. Можете да разчитате на нас във всяко едно отношение.

Покупката не е краят на нашите взаимоотношения, а само началото. Вашият екип на MNM.

Етаж
2
брой етажи
4
вид
3+kk
Площ
110 m2
използваема площ
83 m2
Тераса
25 m2
паркинг
Да
изба
Да
ресторант
ресторант
Охрана
Охрана

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00