Луксозен апартамент във Водице - 2-ри етаж с красива гледка към морето

Vodice, Хърватия – ID 13748
395,000 €
Площ 125 m2
вид 4+kk
етаж 3/3
Море 400 m
Състояние В строеж
Сезон Лятна сезон

Продава се луксозен апартамент на 2-ия етаж с прекрасна гледка към морето, само на 400 метра от плажа и обновената крайбрежна алея във Водице.

Апартамент S5 се намира на 2-рия етаж в жилищна сграда и е с чиста площ от 112,45 m². Разпределението му включва антре, две спални, перално помещение, баня и родителска спалня със самостоятелна баня. Кухнята, трапезарията и дневната с отворен план предлагат модерен и просторен интериор с достъп до покритата тераса с площ 22,44 m², от която се открива красива гледка към морето.

Апартаментът разполага с паркомясто във вътрешния двор на сградата.

Тази по-малка жилищна сграда, която в момента е в процес на изграждане, разполага с общо 6 апартамента и се намира на отлично място. Сградата е на три етажа: приземен етаж, 1-ви етаж и 2-ри етаж. Модерният дизайн на сградата, висококачествените материали и най-новите строителни стандарти гарантират комфорт и безопасност. Сградата ще бъде оборудвана с PVC прозорци с мрежи против комари, стъклени парапети, фасада от полистирол, електрически ролетни щори, подово отопление, блиндирани входни врати, висококачествени керамични плочки, модерни санитарни помещения в банята, климатик, телевизионни/интернет връзки в стаите и дневната и видеонаблюдение. Всеки апартамент разполага с едно паркомясто във вътрешния двор на сградата. Планираният срок за завършване на сградата и възможността за нанасяне е през лятото на 2025 г.

Ако търсите имот в района, ние с удоволствие ще ви помогнем да намерите идеалното жилище, което да отговаря на вашите специфични изисквания. Независимо дали предпочитате модерно ново строителство, традиционни далматински къщи или луксозни вили с изглед към морето, ние сме готови да ви предоставим цялостно обслужване - от огледите до правните и административните въпроси, свързани с покупката на имота. Не се колебайте да се свържете с нас и да ни информирате за вашите изисквания, за да започнем търсенето на вашия мечтан дом.

Водице е живописен туристически град, разположен на Адриатическото крайбрежие. Градът е известен с красивия си плаж, дългата алея покрай морето и широката гама от ресторанти, кафенета и магазини. Водице предлага изобилие от възможности за водни спортове, културни събития и оживен нощен живот, което го прави идеално място за постоянно живеене и ваканционен престой.

Етаж
3
брой етажи
3
вид
4+kk
изглед към морето
Да
Площ
125 m2
използваема площ
112.45 m2
Тераса
Да
балкон
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00