Луксозна вила с голям парцел от 1325 м2 и басейн на брега на морето в най-красивата част на острова

AYIA NAPA, Кипър – ID 13382
3,350,000 €
Площ 697 m2
вид 6+1
Море 100 m
Състояние В строеж
Сезон цял година

Искате ли да защитите финансите си от инфлацията? Търсите ли имот в Кипър директно от строителен предприемач? Попаднали сте на правилното място , ние сме представители на предприемачите на чешкия пазар и не плащаме никакви комисионни.

Тази красива резиденция се намира в известния курорт Ая Напа по протежение на плажната ивица на монументалния парк на скулптурите. Ще се събуждате под ритмичните звуци и сладкия мирис на средиземноморските вълни. Това ще бъде вашата реалност в тази красива резиденция. Комбинацията от естествени материали, бледи цветове и груба каменна текстура подобрява дивата природна среда, като съчетава съвременния, но луксозен характер, за да се впише естествено в съществуващата красота.

Всяка от нашите ексклузивни триетажни вили е умело проектирана така, че да осигурява безпрепятствена, спираща дъха гледка към морето на източното средиземноморско крайбрежие, съчетана с изглед към просторните озеленени градини и естествените околни площи. Вилата се състои от дневна и трапезария с отворен план, заедно с полуотворена кухня, открита зона за релакс и място за хранене до безкрайния басейн.

Прозорците с двоен стъклопакет в цяла височина осигуряват предимствата на приказната, светла и жизнена атмосфера, която отговаря и надхвърля високите ви стандарти. Дизайнът на вилите с шест спални подсилва идеята, че по-малкото е повече, но богатството на пространството чрез използваните материали и композицията му създава автентична сложност.

Технически спецификации :

3 единици.

Тип: крайбрежни вили

Спални: 6

Застроена площ: 505 m²

Площ на парцела: 1310,77 m² до 1338,22 m²

Плувен басейн: 48 m² Infinity

Енергиен клас: A

Състояние: извън плана

Крайбрежни имоти

Модерен технологичен дизайн

Напълно автоматизирани системи за осветление, климатизация, щори, порти, звук и камери

Контролиран достъп до портата

Травертинови мраморни подове

Инфинити басейн с дървена тераса и външен душ

Стена от естествен камък

Висококачествена алуминиева система в прозорците с двоен стъклопакет

Климатична система VRV и топлоизолация за енергийна ефективност.

Разположени на полегат склон над главния път на Ая Напа, тези дизайнерски вили имат лесен достъп до многобройните удобства на курорта. Вековната култура и история правят Ая Напа една от най-известните туристически дестинации в Кипър.

Известните плажове в района са само на кратка разходка, а по главния крайбрежен път се намират най-добрите международни ресторанти, заведения и модни магазини от световна класа.

Ние се грижим за управлението на имоти и отдаването им под наем от А до Я. Можете да разчитате на нас във всяко отношение.

Нашите взаимоотношения не приключват с покупката, а само започват. Вашият екип на MNM.

брой етажи
2
вид
6+1
изглед към морето
Да
Площ
697 m2
площ на парцела
1325 m2
използваема площ
630 m2
Тераса
68 m2
балкон
Да
гараж
Да
Басейн
Да
застроена площ
697 m2
паркинг
Да
изба
Да
Охрана
Охрана
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00