Луксозна вила в Голем: идеален дом и печеливша инвестиция

Golem, Албания – ID 13831

Ексклузивни апартаменти и вили в нос Родон с панорамна гледка

Концепция
Проектът е вдъхновен от една от най-характерните черти на естествения плаж: морските раковини. Сградите се държат като раковини - те са защитни, но в същото време са отворени. Раковините се отварят в хармония с естествения ландшафт и с коридора за наблюдение. Разположението им предизвиква усещане за естествен поток, като се постига баланс между организация и органична съгласуваност. Сградите представят интегриран подход и обхващат всички функции в рамките на единна структура - дом, места за сядане и събиране, сенчести тераси, басейн, растения и тревна площ.

Архитектурен дизайн
Сградите са разположени върху естествена основа, която се слива с ландшафта, а блоковете работят по двойки. Всяка двойка блокове съдържа вертикален циркулационен блок с асансьор и стълбище, а двата блока са свързани със свързващ мост. Редуващата се ориентация на фасадните отвори в двете посоки създава непрекъсната връзка с ландшафта, като осигурява усещане за откритост и връзка с природата.

Разположение и гледки
Апартаментите са разположени в най-високата част на склона, което гарантира, че всеки блок предлага фантастична гледка към морето и нос Родон. Всичките шест жилищни блока следват с височината си естествената топография на хълма, създавайки хармонично цяло, което се интегрира естествено в околния пейзаж. Този подход гарантира не само естетическа интеграция, но и максимално използване на панорамните гледки. Проектът е разположен на изключително място, само на 1 час път с кола от град Дуръс и само на 1 час и 15 минути път с кола от летище Тирана.

История
Мястото предлага не само красиви природни пейзажи, но и богато историческо наследство. Наблизо се намира известният албански замък Родони, който е популярна дестинация за туристите и любителите на историята. Построен на скалист нос над морето, този внушителен средновековен замък предлага завладяващ поглед към миналото и спираща дъха гледка към крайбрежието. Околностите са идеални за пешеходен туризъм, колоездене и разглеждане на други културни обекти като древни църкви и археологически обекти. Районът съчетава релаксация на брега на морето с активен отдих и опознаване на богатото минало на региона.

Комплекс и съоръжения
Проектът се състои от частна зона, хотел, 63 луксозни апартамента и 30 луксозни вили. Жителите имат достъп до два плажа. Всеки имот е проектиран с акцент върху лукса и комфорта, като осигурява всичко необходимо за модерен и удобен живот.

Удобства: Панорамен и частен плувен басейн, СПА център, подземен гараж, детски клуб, фитнес зала, мини маркет, бар на плажа и други...

Текущите начални цени са валидни от януари 2024 г. Цената на имота е разделена на вноски, като се започва с първата вноска от 15% след подписване на нотариалния договор.

Поддържана зеленина
Поддържана зеленина

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00