Луксозни 2 стаи в близост до морето на страхотна цена

Limassol, Кипър – ID 13472
237,000 €
Площ 61 m2
вид 2+kk
етаж 2/3
Море 2 000 m
Състояние В строеж
Сезон цял година

Искате ли да защитите финансите си от инфлацията? Търсите ли имот в Кипър директно от строителен предприемач? Попаднали сте на правилното място , ние сме представители на предприемачите на чешкия пазар и не плащаме никакви комисионни.

Проектът предлага осем ексклузивни апартамента в Germasogeia, Лимасол, разположени над търсения район. Апартаментите могат да се похвалят с тавани с височина 2,9 м, дървени подове, италиански керамични плочки и свежо боядисване, което засилва усещането за просторен лукс. Сградата включва зелени площи на всеки етаж, които осигуряват на обитателите естествен оазис. Освен това за удобство на обитателите е осигурен паркинг на партерния етаж.

Разположени на по-малко от 1 км от главната улица на Гермасогея, жителите имат лесен достъп до различни съоръжения като супермаркети, кафенета, ресторанти и магазини, които предлагат удобство и комфорт.

Район Колумбия в Лимасол, Кипър, се счита за престижен жилищен район с чудесен достъп до съоръжения, удобства и магистрала. Намира се на по-малко от 6 км от центъра на Лимасол и само на 2 км от плажа, отличен със Син флаг. Местоположението предлага на жителите достъп до всичко, което Лимасол може да предложи, с кола или пеша. С луксозното жилищно строителство и продължаващата висока доходност от наеми, Колумбия представлява привлекателна инвестиционна възможност на процъфтяващия пазар на имоти в Лимасол.

Доставка: юни 2026 г.

Ние се грижим за управлението на имота и отдаването му под наем от А до Я. Можете да разчитате на нас във всички аспекти.

Нашите взаимоотношения не приключват с покупката, а само започват. Вашият екип на MNM.

Етаж
2
брой етажи
3
вид
2+kk
Площ
61 m2
използваема площ
44 m2
балкон
17 m2
паркинг
Да
ресторант
ресторант
Охрана
Охрана
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00