Луксозно обзаведен апартамент с четири спални и тераса, на 700 метра от плажа във Водице

Vodice, Хърватия – ID 14302
419,000 €
Площ 139 m2
вид 5+kk
етаж 2/4
Море 700 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 2444 €
Годишен доход: 7.0%

Продава се луксозно обзаведен апартамент с четири спални и тераса, разположен само на 700 метра от плажа Хангар и на 1300 метра от центъра на града.

Просторният апартамент S4 е разположен на цялата площ на втория етаж с обща използваема площ от 135,80 м² и включва две паркоместа. Разпределението на апартамента е много функционално, с южно изложение, което осигурява много светлина през целия ден. Апартаментът разполага с просторна дневна с излаз на покрита тераса, където има кът за релакс на открито, модерна кухня с трапезария, четири спални, три от които имат собствена покрита тераса, и две бани. Апартаментът се предлага с две паркоместа в затворения двор на сградата.

Този апартамент е част от по-малка жилищна сграда, която е напълно реновирана и включва общо пет апартамента. Модерно изглеждащата сграда е на четири етажа: приземен, първи и втори етаж и високо таванско помещение. При обновяването са използвани висококачествени материали и най-новите строителни технологии, включително фасада от полистирол, външна ALU прозоречна технология, електрически ролетни щори и мрежи против насекоми, както и изцяло нови инсталации. Подовете са покрити с висококачествена керамика и истински паркет в неутрални нюанси, а интериорните врати са дървени. Всяка стая разполага със собствен климатик, баните са с модерно санитарно оборудване, бойлер и пералня. Входната врата е блиндирана. Кухнята е напълно оборудвана, а на балконите са монтирани стъклени парапети. Терасата във всекидневната е оборудвана с нова разтегателна тента. Апартаментът е напълно обзаведен с модерни мебели, изработени по поръчка. Апартаментът разполага и със собствени водомери и електромери.

Водице е популярна туристическа дестинация на хърватското крайбрежие, която предлага красиви плажове, богат културен живот и отлична инфраструктура. Местоположението му и качествените удобства правят този апартамент идеален за постоянно живеене и за отдих.

Ако търсите подобен имот, ние с удоволствие ще ви помогнем да изберете идеалния апартамент или къща според вашите изисквания. Предлагаме професионални съвети и съдействие по време на целия процес на покупка.

Етаж
2
брой етажи
4
вид
5+kk
Площ
139 m2
използваема площ
135.8 m2
Тераса
Да
балкон
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00