Много интересни 3 стаи в Makadi Heights, на топ цена

Hurghada , Египет – ID 14316
65,000 €
Площ 70 m2
вид 3+kk
етаж 1/1
Море 3 500 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Този много интересен апартамент е с обща площ от 70 кв.м, разположен на партерния етаж в жилищния комплекс Makadi Heights.

Апартаментът се състои от две спални, една баня, отворена кухня, трапезария, дневна и балкон с невероятна гледка към околността.

Апартаментът се продава без обзавеждане. С удоволствие ще ви помогнем с мебели и обзавеждане на безпрецедентна цена. Апартаментът е подходящ за тези, които търсят спокойствие, уединение, релаксация и инвестиция, и е проектиран и завършен с най-добрите материали, има изтънчен модерен дизайн, в който ще се насладите на пространството зад всеки ъгъл. Апартаментът се намира на пешеходно разстояние от басейна и клубната сграда.

Този апартамент в стил купол е идеален за преустройство на таванско помещение или за хора, които търсят пространство.

Makadi Heights е напълно интегрирана общност, която предлага всичко, което изисква ежедневието, заедно с разнообразни удобства, за да могат собствениците на жилища да се насладят на комфортен и забавен престой.

Удобства:

- Достъп до плажа на Labranda royal makadi (само за членове на клуба)

- На разположение е автобус за превоз до и от хотел Labranda Royal Makadi.

- Общи басейни с барове край басейните

- Добре поддържана територия

- Клубна сграда

- Тенис корт

- 24/7 охрана

- Търговски център, предлагащ разнообразие от магазини, ресторанти, супермаркет, клиника и аптека.

- Паркинг

- Голяма детска площадка.

- Автобусна спирка Go Bus, разположена извън проекта С ежедневни пътувания до Кайро и обратно.

- Автобус на разположение през целия ден за транспортиране на собствениците на жилища около Хургада и Senzo Mall.

Инвестиция:

Един от най-важните фактори за инвестиране в недвижими имоти и висока възвръщаемост на инвестицията е местоположението, Makadi Heights е разработен от Orascom и се намира в сърцето на Makadi Bay с отлично местоположение на брега на Червено море и с текущо развитие. Makadi Heights (луксозен град с площ от над 3,4 млн. кв. м) определя Макади с всички негови различни фази като една от най-добрите дестинации за стабилни инвестиции и райони с високо търсене на наеми.

Така че, ако търсите висока възвръщаемост на инвестицията, Макади "фаза едно" е вашият идеален избор, тъй като можете да се преместите в апартамент с гарантирано увеличение на стойността му или да го използвате като инвестиция, генерираща доход, като го отдавате под наем с гарантирано висок наем, който носи висок процент от стойността му годишно.

Makadi Heights се намира в сърцето на залива Макади на красивото крайбрежие на Червено море, на 15 минути от летище Хургада, на 20 минути от центъра на Хургада, на 20 минути от Сахал Хашиш и на 30 минути от Ел Гуна.

Етаж
1
брой етажи
1
вид
3+kk
Площ
70 m2
използваема площ
56 m2
балкон
Да
Басейн
2 басейна
паркинг
Да
Рецепция
Рецепция
Охрана
Охрана
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00