Модерен апартамент с 3 спални в нова сграда с тераса в Медулин

Medulin, Medulin, Хърватия – ID 14202
175,000 €
Площ 58 m2
вид 3+kk
етаж 2/3
Море 500 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба красив апартамент с 3 спални в нова сграда в Медулин.

Този модерно проектиран апартамент с обща площ от 58 м² и използваема площ от 55 м² е разположен на втория етаж в триетажна сграда.

Разположен е в тиха част на селото и предлага частична гледка към морето.

Апартаментът е частично обзаведен и се предлага веднага.

Разпределението на апартамента включва дневна с кухненски бокс, две спални, баня и балкон, където можете да се насладите на приятни мигове и гледка към околността. Комфортът на живот се осигурява от локално отопление на ток и твърдо гориво, което е практично и икономично решение.

Апартаментът е свързан и с обществена канализация и има достъп до интернет.

Апартаментът се предлага с паркомясто, което е добре дошло удобство за собствениците на автомобили, както и с възможност за закупуване на гараж.

В близост се намират всички необходими удобства като поща, мрежа от магазини и услуги.

Мястото е лесно достъпно по път и е само на 500 метра от морето, което е идеално за любителите на плуването и престоя на плажа.

Медулин е един от най-желаните и динамично развиващи се туристически центрове на полуостров Истрия. Въпреки че е популярна дестинация, Медулин запазва очарованието си на традиционно средиземноморско село. Градът е заобиколен от красива природа, криволичещи пътища и предлага много възможности за отдих и активна почивка. Медулин е известен с дългия си пясъчен плаж - единственият по рода си в района, което го прави идеално място за семейна почивка. Благодарение на мекия средиземноморски климат градът е подходящ и за спортни дейности като колоездене и водни спортове.

Този апартамент е чудесна инвестиция за тези, които търсят комфортен и модерен живот на тихо и привлекателно място. Моля, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или за организиране на оглед на този имот.

Етаж
2
брой етажи
3
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
58 m2
използваема площ
55 m2
балкон
Да
паркинг
Да
Магазин
1 km
Лекар
420 m
Кафене
930 m
Ресторант
420 m
Бар
370 m
Детска градина
990 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00