Модерен апартамент в нова сграда, 2-ри етаж, на 100 м от морето - Vir

Vir, Хърватия – ID 13991
300,000 €
Площ 78 m2
вид 3+kk
етаж 3/3
Море 100 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба модерен апартамент в нова сграда, разположена само на 100 метра от морето на популярния остров Вир. Апартаментът е разположен на втория етаж и предлага прекрасна гледка към морето.

Апартаментът с полезна площ от 76,24 м² се състои от коридор, две спални, баня, складово помещение, кухня с трапезария и хол и покрита тераса. Апартаментът включва и едно паркомясто. Общата използваема площ на апартамента, включително аксесоарите, е 78,74 m².

В сградата има общо три апартамента, което гарантира достатъчно уединение и комфорт. Центърът на град Вир е само на 100 метра.

Конструкцията на сградата е от тухлени термоблокове, а фасадата е изолирана с полистирол с дебелина 10 см. Подовете са покрити с плочки, прозорците са от PVC с троен стъклопакет, ролетни щори (някои от тях са с електрическо задвижване) и мрежи против комари. Банята е оборудвана с подово отопление. Климатикът е инсталиран във всекидневната и в двете спални. Входните врати са обезопасени и пожароустойчиви. На покривната тераса има място за монтиране на хидромасажна вана. Предвижда се енергиен сертификат клас А.

Остров Вир е един от най-известните туристически центрове в Хърватия, разположен в северозападната част на Задарска жупания. Островът е заобиколен от Вирско море и Повлянския канал, а разнообразната му брегова линия, дълга 31,43 км, е осеяна с плажове - от пясъчни и чакълести до скалисти и каменисти. Плажовете, често осеяни с борови гори и заобиколени от кристално чисто море, превръщат Вира в идеална дестинация за семейна почивка.

Освен през туристическия сезон, Вира предлага спокойна среда, идеална за семеен живот и през зимните месеци. Островът разполага с цялата необходима инфраструктура - училище, детска градина, магазини, автогара, ресторанти и кафенета. Вир се намира на 26 км от Задар и само на 12 км от историческия град Нин.

Етаж
3
брой етажи
3
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
78 m2
използваема площ
76.24 m2
балкон
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00