Модерен и комфортен апартамент на остров Чиово, Okrug Gornji:

Ćiovo, Okrug Gornji, Хърватия – ID 14253
185,000 €
Площ 62 m2
вид 3+kk
етаж 1/4
Море 500 m
Състояние В строеж
Сезон Лятна сезон

Предлагаме ви уникална възможност да се сдобиете с луксозен апартамент на остров Чиово, разположен в тиха и привлекателна част на Okrug Gornji. Този апартамент представлява перфектна комбинация от комфорт, стил и функционалност, идеален за ежедневието или за незабравима почивка.

Апартамент S4 е разположен на първия етаж и има нетна площ от 62,77 m². Разпределението на апартамента включва просторно входно антре, дневна с отворен план с кухня и трапезария, две бани, две спални и балкон. Апартаментът е внимателно проектиран, за да осигури максимален комфорт и стил за съвременен живот. Апартаментът включва също така плувен басейн с площ 28 кв. м и частно паркомясто в подземния гараж, което гарантира удобството и сигурността на вашия автомобил.

Комфортът е осигурен през цялата година благодарение на подовото отопление и климатика във всички стаи, които гарантират приятна температура и комфорт през всички сезони.

Остров Чиово предлага всички необходими удобства в близост до вашия дом. В непосредствена близост се намират магазини, училища, детски градини, поща, детски площадки и ресторанти. Островът е известен с красивите си плажове и неповторимата средиземноморска атмосфера, която привлича както местните жители, така и туристи от цял свят.

Освен това близостта на град Трогир, който е включен в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО, придава още по-голяма стойност на този имот. Трогир е свързан с остров Чиово с два моста, което позволява лесен достъп до други забележителности и услуги.

Този апартамент представлява нов стандарт за комфорт, елегантност и функционалност. Възползвайте се от тази уникална възможност и се сдобийте със собствено парче от рая на остров Чиово. Не пропускайте шанса да изживеете живота на мечтите си в този изключителен имот, който ще ви осигури всичко необходимо за перфектен живот в едно от най-красивите места на Адриатическо море.

Етаж
1
брой етажи
4
вид
3+kk
Площ
62 m2
използваема площ
55.46 m2
Тераса
Да
Басейн
басейн
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00