Модерен обзаведен апартамент с тераса, разположен на 700 метра от плажа във Водице

Vodice, Хърватия – ID 14164
255,000 €
Площ 72 m2
вид 3+kk
етаж 2/4
Море 700 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба модерно обзаведен тристаен апартамент с тераса, разположен само на 700 метра от плажа Хангар и на 1300 метра от центъра на Водице.

Този апартамент е идеална комбинация от модерен живот и чудесно местоположение в близост до плажа и всички удобства.

Апартамент S2 е с южно изложение и предлага интересно и функционално разпределение с обща използваема площ от 72,74 m² и паркомясто от 11 m². Разположен е на първия етаж и включва входно антре, кухня с трапезария, дневна с излаз на покрита тераса, две спални и две бани. Апартаментът разполага и с открито паркомясто в затворения двор на сградата.

Цялата по-малка жилищна сграда, в която се намира апартаментът, е напълно реновирана. Сградата, която има модерен облик, се състои от четири етажа: приземен, първи и втори етаж и висок тавански етаж. Ремонтът е извършен с висококачествени материали и в съответствие с най-новите строителни стандарти, включително фасада от полистирол, външна ALU прозоречна технология, електрически ролетни щори с вградени мрежи против насекоми и нови електрически и водопроводни инсталации.

Апартаментът е покрит с висококачествени керамични плочки и паркет в неутрални нюанси, които допълват елегантния и изчистен интериор. Всяка стая е оборудвана с климатик, баните са с модерно санитарно оборудване, отопление и пералня. Противопожарните врати осигуряват безопасност. Кухнята е напълно оборудвана, а балконът е със стъклени парапети и нова разтегателна тента. Целият апартамент е обзаведен с качествени и модерни мебели, изработени по мярка. Апартаментът разполага и с отделни електромери и водомери.

Водице е един от най-популярните туристически курорти по хърватското крайбрежие, известен с оживената си атмосфера, красивите си плажове и богатото си предлагане на културни и развлекателни дейности. Благодарение на разположението си на адриатическото крайбрежие Водице предлага отлични възможности за любителите на плажния живот, но и за тези, които обичат да се наслаждават на вечерни разходки по крайбрежната алея или да посещават местните ресторанти и барове.

Ако търсите имот в този район, ние с удоволствие ще ви помогнем да намерите идеалния апартамент или къща, които да отговарят на вашите изисквания. Предлагаме професионални съвети и съдействие по време на целия процес на закупуване на имот, за да ви помогнем да намерите мечтания дом на брега на морето.

Етаж
2
брой етажи
4
вид
3+kk
Площ
72 m2
използваема площ
70 m2
Тераса
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00