Напълно обзаведен и оборудван апартамент в Медулин

Medulin, Medulin, Хърватия – ID 14204
180,000 €
Площ 41 m2
вид 2+kk
етаж 3/3
Море 450 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 1050 €
Годишен доход: 7.0%

Предлагаме за продажба напълно обзаведен и оборудван апартамент в Медулин, разположен на втория етаж, с обща площ от 41,81 m².

Апартаментът се състои от входно антре, дневна с трапезария и кухня, спалня, баня и балкон/лоджия. Има складово помещение в таванското помещение, което принадлежи към този апартамент.

Апартаментът се намира на едно от най-атрактивните места в Медулин, само на няколко минути пеша от известния пясъчен плаж Биека. В близост се намират всички необходими удобства като училища, детски градини, аптеки, магазини и други услуги.

Апартаментът се намира в жилищна сграда, само на 450 метра от плажа, в тиха задънена улица.

Той е напълно обзаведен, климатизиран и готов за нов собственик.

Има място за паркиране пред сградата.

Медулин е популярен туристически курорт, който в допълнение към красивите плажове предлага широка гама от развлекателни дейности и отлична инфраструктура. Стратегическото му местоположение го прави идеално място както за постоянно обитаване, така и за отдих.

Ако имате специфични изисквания към имота, ние с удоволствие ще ви помогнем да намерите и изберете идеалния апартамент или къща в Медулин и околностите му. Предлагаме професионални съвети и съдействие по време на целия процес на покупка, за да ви помогнем да намерите мечтания дом на морето.

Етаж
3
брой етажи
3
вид
2+kk
Площ
41 m2
използваема площ
40 m2
балкон
Да
гараж
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00