Напълно обзаведена къща със 7 апартамента и просторна градина, идеална за отдаване под наем на туристи, Водице

Vodice, Хърватия – ID 14297
549,000 €
Площ 397 m2
вид други
Море 900 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 3203 €
Годишен доход: 7.0%

Продава се напълно обзаведена къща със 7 апартамента и просторна градина, идеална за отдаване под наем на туристи!

Имотът се намира на отлично място в тих квартал, заобиколен от семейни къщи. Къщата се намира само на 900 метра от плажа Хангар и на 1500 метра от центъра на града. Имотът е регистриран за предоставяне на туристически услуги и успешно работи в туристическия бранш в продължение на много години.

Представлява самостоятелна жилищна сграда с обща брутна площ от 397,37 кв.м, която е построена върху парцел с площ 605 кв.м.

Къщата е разделена на 7 напълно оборудвани и обзаведени апартамента, готови за незабавно отдаване под наем. Всеки апартамент е оборудван с климатик, който осигурява комфорт на гостите през летните месеци. Къщата е на три етажа: приземен, първи и втори етаж. На приземния етаж има три апартамента с една спалня. Външно стълбище води до втория етаж, където има едностаен и двустаен апартамент. Вътрешно стълбище води до втория етаж, където също има едностаен и двустаен апартамент.

Просторната градина с площ 318 m² предлага много място за допълнително използване. Има място за паркиране на 7 или повече автомобила и външно барбекю. До имота може да се стигне от две улици, което увеличава неговата привлекателност и гъвкавост.

Имотът предлага всичко необходимо за комфортен престой на гостите и представлява изключителна възможност за успешен туристически бизнес. Благодарение на разрастващия се туризъм в Хърватия, Водице се превърна в една от най-търсените дестинации, което прави този имот не само чудесна възможност за инвестиция, но и възможност за качествен живот през цялата година.

Ако търсите подобна инвестиция или конкретен имот в този район, ние с удоволствие ще ви помогнем в търсенето и избора. Предлагаме професионални съвети и съдействие по време на целия процес на покупка.

брой етажи
3
вид
други
Площ
397 m2
площ на парцела
605 m2
използваема площ
360 m2
Тераса
Да
Лоджия
Да
балкон
Да
застроена площ
140 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00