Нов апартамент на брега на морето с място за паркиране в Podace - Макарска ривиера

Podaca, Хърватия – ID 14403
210,000 €
Площ 61 m2
вид 3+kk
етаж 2/3
Море 220 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 875 €
Годишен доход: 5.0%

Предлагаме ексклузивно последните два свободни апартамента в новопостроена сграда в Подача на популярната Макарска ривиера.

Апартамент S6 се намира на 1-ви етаж и е с площ от 61,05 м². Този просторен апартамент включва две спални, дневна с кухня и трапезария, баня и балкон с прекрасна гледка.

Апартаментът включва и паркомясто, което е включено в цената.

Този апартамент предлага голям инвестиционен потенциал - продавачът вече е осигурил управление на имота с очаквана нетна годишна възвръщаемост.

През сезона от 15 юни до 15 септември може да се очаква нетна печалба от около 8000 евро (200 000 чешки крони) след приспадане на всички разходи. През слабия сезон планът е апартаментът да се отдава под наем за два месеца за 2 000 евро. Апартаментът се продава необзаведен, което ви позволява да преоборудвате интериора според вашите предпочитания и вкусове.

Притежаването на апартамент на Макарската ривиера е идеална комбинация от комфортен живот на брега на морето и изгодна инвестиция. Макарската ривиера е една от най-популярните туристически дестинации в Хърватия, което осигурява постоянно търсене на краткосрочни и дългосрочни наеми. Имотът на брега на морето предлага не само чудесна възможност за самостоятелна почивка, но и потенциал за генериране на редовен доход. Инвестицията в имот в Подача е чудесен вариант за тези, които търсят идеалната комбинация от лично ползване и инвестиционно оскъпяване.

Подача е живописен курорт, разположен в една от най-красивите части на хърватското крайбрежие - Макарската ривиера. Това тихо градче е известно с чистите си плажове с фин камък и кристално чисто море. Подача предлага спокойна атмосфера, която е идеална за семейна почивка, но същевременно предоставя много възможности за активен отдих и културни дейности. Историческият център на града със своите тесни улички, старинни каменни къщи и традиционни ресторанти придава уникален средиземноморски привкус, който ще очарова посетителите.

Хърватия е една от най-желаните дестинации за покупка на имот в Европа. Красивото адриатическо крайбрежие, богатата история, отличната инфраструктура и стабилният пазар на недвижими имоти превръщат Хърватия в привлекателно място за инвеститорите. Макарската ривиера, където се намира Подача, е една от перлите на хърватското крайбрежие и предлага уникална комбинация от природна красота и модерен начин на живот. Имотите в този район имат висок потенциал за нарастване на стойността и представляват отлична възможност за инвестиция.

С Mojenemovitostumore можем да ви помогнем да намерите идеалния имот според вашите желания и нужди. Специализирани сме в продажбата на недвижими имоти в Хърватия, особено на Макарската ривиера и на други атрактивни места. Предлагаме професионален и индивидуален подход - независимо дали търсите апартамент с изглед към морето, луксозна вила или инвестиционен имот, ние сме тук за вас. Дългогодишният ни опит и подробното познаване на пазара ни позволяват да предоставим качествено обслужване и да осигурим гладък процес на покупка.

Свържете се с нас и ние с удоволствие ще ви помогнем да намерите подходящия за вас имот. Не пропускайте тази уникална възможност да инвестирате или да закупите мечтания апартамент на брега на морето!

Етаж
2
брой етажи
3
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
61 m2
използваема площ
60 m2
балкон
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00