Нов апартамент с гледка към морето в Примостен

Primošten, Хърватия – ID 14401
180,000 €
Площ 40 m2
вид 2+kk
етаж 2/3
Море 400 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 1050 €
Годишен доход: 7.0%

Предлагаме за продажба нов апартамент от 40 m², разположен в модерна нова сграда само с пет жилищни единици. Апартаментът се намира на първия етаж и предлага перфектно разпределение: входно антре, спалня, баня, светла дневна, свързана с кухня и трапезария, и голяма тераса с панорамна гледка към морето, която няма да бъде закрита от бъдещи сгради. Продажбата включва и едно паркомясто, което е голямо предимство в туристическите райони.

Апартаментът е оборудван с модерен инверторен климатик, който осигурява комфортно охлаждане през лятото и ефективно отопление през зимните месеци. С разстоянието от само 400 метра до центъра на града и плажа, имате всичко необходимо на една ръка разстояние, без да се налага да използвате автомобил - идеално за безгрижен живот на море.

Притежаването на имот с изглед към морето в Хърватия носи не само прекрасно усещане за благополучие, но и отлични възможности за инвестиция. Апартаментите край морето са привлекателни както за лично ползване, така и за краткосрочно и дългосрочно отдаване под наем, което ви позволява да получавате стабилен доход. Имотите в Примостен и други части на Далмация се радват на голямо търсене поради красивите плажове, чистото море и приятния средиземноморски климат.

Примостен е живописен град на далматинското крайбрежие, известен с тесните си исторически улички, красивите си плажове и девствената си природа. Тази популярна туристическа дестинация предлага всичко необходимо за комфортен живот: ресторанти с местна кухня, магазини, културни събития и спортни дейности. Близостта до други големи градове като Шибеник и Сплит осигурява лесен достъп до други забележителности и услуги.

Хърватия е една от най-популярните дестинации не само за туристите, но и за инвеститорите в недвижими имоти. Покупката на имот в тази страна предлага не само възможност за почивка на красивото крайбрежие, но и стабилна и перспективна инвестиция. Хърватия е известна с културното си наследство, чистото море и отличната инфраструктура, което я прави привлекателно място за дългосрочен престой или за ваканционен дом.

С Mojenemovitostumore можете да разчитате на професионален и индивидуален подход при избора на вашия мечтан имот. Можем да ви помогнем да намерите идеалния апартамент или къща в Хърватия, които ще отговарят на всичките ви изисквания - независимо дали търсите имот с гледка към морето, луксозна вила на брега на морето или възможност за инвестиция. Благодарение на познанията ни за местния пазар и дългогодишния ни опит ще осигурим безпроблемна сделка.

Ако търсите тих дом на брега на морето в Хърватия или изгодна инвестиция, Mojenemovitostumore е вашият надежден партньор за избор на имоти в райони като Примостен, Шибеник и други атрактивни места по далматинското крайбрежие.

Етаж
2
брой етажи
3
вид
2+kk
изглед към морето
Да
Площ
40 m2
използваема площ
38 m2
Тераса
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00