Нов апартамент с голяма тераса, гараж и градина в Медулин.

Medulin, Medulin, Хърватия – ID 14199
210,000 €
Площ 64 m2
вид 3+kk
етаж 2/3
Море 800 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба новопостроен апартамент с голяма тераса, гараж и градина в Медулин.

Апартаментът се намира на 1-ви етаж в по-малка жилищна сграда и се състои от просторна дневна с кухня и трапезария, от която има достъп до тераса с чиста площ 12,82 m² (обща площ 28,28 m²). Има също две спални и баня.

Към апартамента има гараж, едно паркомясто и градина с площ 60 m². Има възможност да се добави и складово помещение.

Купувачът е освободен от плащането на данък върху недвижимите имоти, което представлява значителна икономия при покупката.

Медулин е популярен туристически град в южната част на полуостров Истрия, който предлага красиви плажове, богата история и модерна инфраструктура. Удобното му местоположение и спокойната среда го правят идеално място както за постоянно жилище, така и за отдих.

Ако търсите имот, който да отговаря на вашите специфични изисквания, ние с удоволствие ще ви помогнем да намерите и изберете идеалния апартамент или къща в Медулин и околностите. Предлагаме професионални съвети и подкрепа по време на целия процес на покупка на имот.

Етаж
2
брой етажи
3
вид
3+kk
Площ
64 m2
използваема площ
62 m2
Тераса
Да
балкон
Да
гараж
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00