Нов апартамент в модерна нова сграда в близост до плажа Мали Дубровник в Повляна на остров Паг.

Povljana, Pag, Хърватия – ID 14350
185,000 €
Площ 60 m2
вид 2+kk
етаж 3/3
Море 330 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 1079 €
Годишен доход: 7.0%

Предлагаме за продажба модерен тристаен апартамент (S9) с площ 60 m², разположен на втория етаж на нова сграда, само на 350 метра от плажа Mali Dubrovnik в Повляна на остров Паг.

Апартаментът включва просторна дневна, баня, спалня и два балкона, осигуряващи приятно място за почивка и наслаждаване на гледката към околността. Апартаментът включва и паркомясто с контакт за зареждане на електромобил, като всеки контакт е свързан с електромера на апартамента, което осигурява комфортен и устойчив живот.

Повляна на остров Паг е тих морски курорт, който предлага идеални условия за семейна почивка и постоянно живеене. Градът може да се похвали с красиви плажове, чисто море и приятен средиземноморски климат. В околностите му ще намерите цялата необходима инфраструктура, включително ресторанти, магазини и спортни съоръжения. Повляна е и отлична база за опознаване на другите красоти на остров Паг, известен с уникалната си природа и културни забележителности.

Ако търсите имот на това привлекателно място, ние с удоволствие ще ви помогнем да намерите идеалния апартамент или къща според вашите специфични изисквания. Предлагаме професионални съвети и съдействие по време на целия процес на закупуване на имот, за да можете да намерите мечтания дом на брега на морето.

Етаж
3
брой етажи
3
вид
2+kk
изглед към морето
Да
Площ
60 m2
използваема площ
56 m2
Тераса
Да
балкон
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00