Нов пентхаус апартамент с гледка към морето, Sveti Filip i Jakov

Sveti Filip i Jakov, Хърватия – ID 14453
325,890 €
Площ 93 m2
вид 3+kk
етаж 3/3
Море 380 m
Състояние В строеж
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба отличен пентхаус в модерна нова сграда, разположена в Свети Филип и Яков.

Този просторен апартамент се намира на 2-ия етаж и предлага прекрасна гледка към морето. Разпределението на апартамента включва коридор, две спални, баня, тоалетна, кухня с трапезария, дневна, покрита тераса и балкон. Апартаментът включва и покривна тераса, която е идеално място за почивка с изглед към морето и околността.

С нетна използваема площ от 93,35 м², апартаментът е достатъчно просторен и удобен за ежедневието. Апартаментът разполага с място за паркиране пред къщата. Общата нетна площ, включваща всички аксесоари, е 95,85 m².

Апартаментът се намира само на 800 метра от морето и центъра на града, което осигурява отлична достъпност до всички необходими услуги.

Този апартамент се предлага чрез фирма, което означава, че купувачът е освободен от плащането на данък върху недвижимите имоти.

Завършването е планирано за пролетта на 2025 г., а сградата ще бъде оборудвана с асансьорна система.

Апартаментът се изгражда от висококачествени блокове от топлоизолационни тухли с 10-сантиметрова изолация от полистирол. Прозорците са PVC с троен стъклопакет, електрически щори и мрежи против насекоми. Апартаментът разполага с климатици във всяка спалня и всекидневна. Баните и тоалетните ще бъдат оборудвани с подово отопление, а подовите настилки са ламинат и теракот. Входните врати са блиндирани и пожароустойчиви. Апартаментът отговаря на високи енергийни изисквания и се очаква да получи енергиен сертификат А+.

Притежаването на апартамент на брега на морето в популярната местност Свети Филип и Яков предлага не само комфортен живот, но и чудесна възможност за ваканционен престой или дългосрочна инвестиция. Благодарение на отличното си местоположение и гледката към морето този апартамент е идеален за всеки, който търси спокойна среда край Адриатическо море с всички удобства на съвременния живот.

Свети Филип и Яков е живописно крайбрежно градче, разположено между Задар и Биоград на брега на Пасманско море. Градът е известен с красивите си плажове, традиционните си летни къщи и приятелската си атмосфера. Жителите могат да се насладят на широка гама от ресторанти, кафенета и магазини, а близкият град Биоград предлага широк спектър от услуги и развлекателни съоръжения, включително увеселителния парк Mirnovec, който е идеален за семейства.

Хърватия е една от най-привлекателните дестинации за инвестиции в недвижими имоти поради красивата си крайбрежна ивица, благоприятния климат и стабилния пазар. Инвестирането в имот в район като Свети Филип и Яков предлага не само голяма възвръщаемост на инвестицията, но и възможност да се насладите на спокоен живот край морето. Благодарение на популярните места по адриатическото крайбрежие и нарастващото туристическо търсене, недвижимите имоти в Хърватия са високо ценени.

С Mojenemovitostumore ви предлагаме цялостно обслужване при покупката на луксозни имоти на морето. Опитът ни на пазара на недвижими имоти в Хърватия ни позволява да намерим идеалния дом или възможност за инвестиция, които да отговарят точно на вашите изисквания. Ние ще осигурим за вас безпроблемен процес на покупка, включително всички правни и технически формалности.

Ако проявявате интерес към този имот, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или за организиране на оглед. Ние ще ви помогнем да намерите идеалния имот в Хърватия, който да отговаря на вашите нужди

Етаж
3
брой етажи
3
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
93 m2
използваема площ
90 m2
Тераса
Да
балкон
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00