Обзаведен апартамент в центъра на Пула - идеален за туризъм и семеен живот

Pula, Хърватия – ID 14415
220,000 €
Площ 72 m2
вид 3+kk
етаж 2/4
Море 1 500 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 1283 €
Годишен доход: 7.0%

Предлагаме за продажба напълно обзаведен апартамент от 70,58 m² на първия етаж в жилищна сграда в центъра на Пула. Този просторен и модерно обзаведен апартамент е напълно ремонтиран и е готов за незабавно нанасяне. Разпределението включва дневна, кухня с трапезария, 2 спални, складово помещение, баня и коридор. Към апартамента има и мазе от 18 м² и гаражно паркомясто, което осигурява много място за съхранение и удобно паркиране.

Апартаментът е оборудван с климатик за охлаждане и отопление, както и с централно отопление, което осигурява комфорт през цялата година. Той е категоризиран и в момента се отдава под наем, което го прави изгодна възможност за инвестиция, идеална както за туристически цели, така и за семеен живот.

Апартаментът се намира в близост до центъра на Пула, който е известен с богатата си история, културни паметници и приятна средиземноморска атмосфера. В околността ще намерите всички удобства, включително детска градина, училище, магазини и ресторанти. Местоположението на апартамента го прави идеален за тези, които търсят комфортен живот в центъра на града с възможност да го използват за краткосрочно или дългосрочно отдаване под наем на туристи.

Пула, най-големият град в Истрия, е известен със своите исторически паметници, включително известния римски амфитеатър, който привлича хиляди посетители всяка година. Градът предлага множество културни дейности, красиви плажове и отлични транспортни връзки. Разположението на апартамента в близост до центъра позволява лесен достъп до всички важни услуги и забележителности, което го прави чудесен избор за постоянно живеене или инвестиция.

С Mojenemovitostumore можем да ви помогнем да намерите идеалния имот в Пула или в други привлекателни места в Хърватия. Предоставяме професионални съвети и пълна подкрепа при покупката на имот. Специализирани сме в имоти на брега на морето, които предлагат висок инвестиционен потенциал и комфорт за постоянно живеене.

Ако проявявате интерес към този апартамент или търсите друг имот в Хърватия, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да ви помогнем да намерите идеалния дом или инвестиция.

Етаж
2
брой етажи
4
вид
3+kk
Площ
72 m2
използваема площ
70.58 m2
Лоджия
Да
гараж
Да
изба
Да
Магазин
50 m
Лекар
140 m
Кафене
220 m
Ресторант
230 m
Бар
70 m
Детска градина
150 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00