Обзаведена терасовидна къща с двор, на 100 м от морето в Жаборичи

Žaborić, Хърватия – ID 14542
320,000 €
Площ 290 m2
вид 4+kk
Море 100 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме ви красива, напълно обзаведена градска къща на тихо място в Жаборич, само на 100 метра от морето. Тази къща с обща жилищна площ от 140 м² е идеална за семеен живот, лятна почивка или като инвестиция за отдаване под наем на туристи.

Къщата е построена върху парцел от 215 m², от които 150 m² е ограден двор с малка градина, където ще намерите барбекю и паркинг под сянката на дърветата. Къщата е грижливо поддържана, без влага, с дървена дограма и предлага частична гледка към морето.

Приземен етаж (около 30 m²).

Първи етаж (приблизително 55 m²). Това ниво е с интересно разпределение на две нива, което придава динамика на пространството.

Високо таванско помещение (приблизително 55 m²).

Къщата е напълно обзаведена и готова за незабавно нанасяне, което я прави идеален имот не само за летен живот, но и за постоянен дом.

Къщата предлага отлична локация в близост до живописни плажове, а местоположението ѝ я прави идеална за семейна почивка или отдаване под наем на туристи. Успокояващата среда и чистото море осигуряват идеалното място за отдих, а близостта на град Шибеник предлага възможност да се насладите на богатата история и културното наследство на този красив град.

Жаборич е малка, спокойна дестинация, известна със своите вили и частни къщи, която се намира само на 11 км от Шибеник. Тя предлага тиха среда, подходяща за семейства, с красиви пясъчни и каменисти плажове, където можете да се насладите на спокойствие дори през високия сезон, без да сте изложени на пренаселени места. В близост ще намерите цялата необходима инфраструктура и удобен достъп до историческия град Шибеник, което прави Жаборич идеално място за постоянно живеене или летен престой.

Хърватия е популярна дестинация за инвестиции в недвижими имоти благодарение на красивите си плажове, спокойната среда и средиземноморския климат. Тя предлага изобилие от възможности за развлекателни дейности, независимо дали става въпрос за водни спортове, пешеходен туризъм или разглеждане на исторически градове. Жаборич е едно от онези по-малко известни, но много търсени места, където можете да изпитате истински средиземноморски начин на живот.

Благодарение на нашия опит можем да ви предоставим цялостно обслужване при закупуване на имот в Хърватия. Можем да ви помогнем да намерите идеалния имот за вашите изисквания и да осигурим безпроблемно правно обслужване. Услугите ни включват и съдействие при прехвърлянето на собствеността и всички необходими стъпки, свързани с покупката на имот в чужбина.

За повече информация, моля, свържете се с нас, за да организираме оглед на този изключителен имот.

брой етажи
3
вид
4+kk
изглед към морето
Да
Площ
290 m2
площ на парцела
215 m2
използваема площ
140 m2
Тераса
Да
гараж
Да
застроена площ
60 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00