Партерен апартамент с градина, нова сграда, Privlaka

Privlaka, Хърватия – ID 14328
325,000 €
Площ 93 m2
вид 3+kk
етаж 1/3
Море 200 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба отличен апартамент в нова сграда в Privlac. Апартаментът е разположен на партерния етаж и е с площ от 83,25 m². Разпределението му включва коридор, две спални, баня, тоалетна, килер, кухня, свързана с трапезария и дневна, и покрита тераса. Апартаментът разполага и с едно паркомясто и градина с площ 80 m².

Общата нетна използваема площ на този апартамент, включително прилежащите пространства, е 93,75 m².

Сградата, в която се намира апартаментът, съдържа общо 6 жилищни единици. Местоположението му е много удобно, разстоянието до морето е само 200 м, а центърът на Привлака е на 600 м.

- При закупуването на този имот не се плаща данък за прехвърляне на собственост.

Сградата е построена от тухлени термоблокове, а фасадата е снабдена с топлоизолация от стиропор с дебелина 10 см. Подовете са покрити с паркет и теракот. Прозорците са изработени от PVC и са оборудвани с електрически щори. В целия апартамент е инсталирано подово отопление, свързано с термопомпа, а всички стаи са климатизирани. Всяко паркомясто има собствена електрическа и водна връзка. Входната врата на апартамента е защитена от пожар и взлом.

Привлака е живописно рибарско и туристическо градче, разположено само на 15 минути път с кола от град Задар, на обширен пясъчен полуостров между кралския град Нин и остров Вир. Градът е заобиколен от чисто море и дълги, плитки пясъчни заливи, идеални за отдих. Привлака предлага всички необходими удобства за комфортен и качествен живот, включително магазини, ресторанти, поща и амбулатория. Любителите на спорта и отдиха, които искат да се занимават с ветроходство или сърф, ще намерят своето място в околните населени места. Привлака е идеалната дестинация за спокойна и релаксираща семейна почивка в средиземноморски стил.

Етаж
1
брой етажи
3
вид
3+kk
Площ
93 m2
използваема площ
83.25 m2
Тераса
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00