Продава се изключителен парцел на първа линия до морето в Свети Петру

Sveti Filip i Jakov, Хърватия – ID 14455
454,740 €
Площ 2332 m2
Море 20 m
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба красив парцел от 2332 m² на първа линия до морето в Свети Петър. От парцела се открива спираща дъха гледка към морето и известния хърватски остров Галешняк, който е известен с уникалната си форма на сърце. Този парцел е идеален за построяване на луксозна вила и се продава само като цяло. Дължината му е 121,87 м, а ширината в горната част е 25,83 м.

Разрешението за строеж вече е в процес на обработка, което ще улесни бъдещия собственик да започне бързо строителството. На този етап все още е възможно проектът да бъде адаптиран към изискванията на купувача, което носи гъвкавост и възможност за персонализация.

Цена: 195 евро/м², което е изключително атрактивно за парцел на първа линия до морето с възможност за незабавно започване на строителство. Като допълнително предимство предлагаме възможност за плащане чрез криптовалути (BitCoin, Ethereum).

Планирано строителство: Върху парцела е планирано изграждането на двойна вила. Всяка единица предлага:

Приземен етаж: Просторна дневна с кухня и трапезария, входно антре, тоалетна, предна и задна покрита тераса, всяка с лятна кухня с барбекю. Пред терасите има отделен плувен басейн с гледка към морето.

Първи етаж: две спални, всяка със самостоятелна баня и достъп до терасата. Всеки имот разполага и със собствен гараж.

Имотът се намира само на 20 км от Задар и летище Земуник. Наблизо се намират също Лука Гаженица (17 км), Марина Далмация (10 км), а магистралата е на 13 км. Град Биоград на Мору е само на 9 км южно, а друго живописно градче Свети Филип и Яков е само на 4 км от имота.

Sveti Petar na Moru е живописен туристически курорт в сърцето на Далмация, близо до Задар. Това място е известно с историческите си летни къщи и градини на задарски благородници. Морските дейности и възможностите за спорт са на една ръка разстояние, а мястото е защитено от силни ветрове от Пасманския канал, което осигурява спокойни условия за плувци и моряци.

Екскурзиите до островите Корнати и близостта на езерото Врана, най-голямото сладководно езеро в Хърватия, са други атракции на това място, които привличат както любителите на морето, така и рибарите.

Защо да купувате от Mojenemovitostumore: пълен съвет и обслужване при покупка на имот в Хърватия. Ние сме специализирани в продажбата на луксозни земи и имоти на морето, а опитът ни на пазара ни позволява да намерим идеалния имот за вашите нужди. Тази земя е идеална възможност за тези, които търсят ексклузивно място на брега на морето с възможност за индивидуално развитие.

Ако се интересувате от това уникално предложение, моля, свържете се с нас за повече информация и за организиране на оглед.

изглед към морето
Да
Площ
2332 m2
застроена площ
800 m2
Магазин
4 km
Лекар
4 km
Кафене
220 m
Ресторант
140 m
Бар
200 m
Детска градина
1 km

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00