Продава се красив парцел за строеж на първа линия до морето в Жман, Дуги Оток

Dugi Otok, Žman, Хърватия – ID 14456
302,082 €
Площ 1518 m2
Море 7 m
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба парцел за строителство с площ 1518 кв.м на първа линия до морето в тихо място в Жман на остров Дуги Оток. Парцелът е ориентиран на север и предлага спираща дъха гледка към морето. Намира се само на 150 м от центъра на града и само на 7 м от морето, което осигурява лесен достъп до плажа и спокойна среда.

Парцелът е лесно достъпен благодарение на асфалтова алея. Размерите му - 40 м широчина при морето и 70 м дължина - осигуряват широк спектър от възможности за строителство. Електрическата връзка се намира непосредствено пред парцела, което ще улесни стартирането на строителния проект.

Този парцел е идеален за тези, които търсят спокойно място за построяване на луксозна вила или ваканционен дом на брега на морето. Близостта до морето и лесният достъп до центъра на Жману увеличават привлекателността на това предложение. Мястото предлага тиха и спокойна среда, която е идеална за отдих и наслада от чистото море и дългите крайбрежни разходки.

Жман е живописно селце на остров Дуги Оток, което е търсено заради спокойствието си, красивите плажове и богатото гастрономическо предлагане. Мястото предлага красиви крайбрежни разходки и е идеално място за отдих за тези, които търсят спокойствие далеч от шума и суетата. Dugi Otok е добре свързан със Задар чрез редовни фериботни и корабни връзки, което осигурява лесен достъп до острова. Всички градове на острова са свързани с местен път с автобусни линии, което улеснява придвижването из острова.

Хърватия е една от най-популярните дестинации за покупка на имот на брега на морето поради чистото море, стабилната икономическа среда и красивите природни местности. Инвестирането в имоти в атрактивни райони като Дуги Оток носи висок инвестиционен потенциал и голяма възвръщаемост.

С Mojenemovitostumore предлагаме цялостно обслужване при покупка на недвижими имоти в Хърватия. Специализирани сме в продажбата на земя и имоти край морето и ще ви помогнем да намерите идеалното място за вашите проекти. Благодарение на нашия опит предоставяме професионални съвети и цялостна подкрепа при закупуване на недвижими имоти.

Ако се интересувате от тази оферта, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или за организиране на оглед. Ние ще ви помогнем да намерите идеалното място на брега на морето

изглед към морето
Да
Площ
1518 m2
Магазин
5 km
Лекар
12 km
Кафене
400 m
Ресторант
470 m
Бар
5 km
Детска градина
700 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00