Просторно студио в Bella Bay Resort Hurghada, отлично местоположение, на изплащане, Египет

Hurghada, Египет – ID 13510
147,520 €
Площ 78 m2
вид 1+kk
етаж 1/3
Море 200 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Представяме нов проект в Египет!

Bella Bay Resort Hurghada е бляскава плажна дестинация, разположена по протежение на оживената туристическа алея в Хургада. С 300 ексклузивни единици, разположени на 19 000 кв. м в нашия курорт, ние създаваме частно и интимно преживяване за всички наши собственици.

Насладете се на редица първокласни съоръжения, включително частен плаж, плувен басейн, аквапарк, търговска зона, СПА център и заведения за хранене. Независимо дали търсите релаксация на брега на морето, вълнуващи водни занимания или луксозни спа процедури, дали търсите романтично бягство, семейна ваканция или самостоятелно уединение, Bella Bay Resort е проектиран така, че да отговаря на всички ваши предпочитания.

Това конкретно студио с площ 78 кв. м се намира на първия етаж и предлага гледка към морето.

Потопете се в най-доброто плажно убежище в Bella Bay Resort, където можете да се насладите на първокласно местоположение, частен достъп до плажа и спираща дъха гледка към морето. Осигурете си собствен имот чрез управляеми вноски и се потопете във великолепието на оживената крайбрежна алея на Хургада.

Bella Bay Resort Местоположение:

Bella Bay Beach Resort се намира на оживената туристическа алея на Хургада, предлагайки безопасна и спокойна среда, която гарантира, че всички ваши нужди са само на един хвърлей разстояние.

Туристическата алея е оживен район, който е известен с многобройните си развлекателни дейности, което го прави популярен както сред местните жители, така и сред туристите.

Насладете се на блажени дни на обляния в слънце плаж, релаксиращи разходки с велосипед с прекрасна гледка към морето и множество магазини и ресторанти.

От основни удобства до луксозни удобства, всичко, което желаете, е на една ръка разстояние - супермаркети, аптеки, банки, училища, фитнес зали, болници и др.

Bella bay beach resort се намира само на 15 минути с кола от Sahl Hasheesh, на 15 минути от яхтеното пристанище, на 10 минути от международното летище Хургада и на 20 минути от El gouna.

Статус на проекта и възможности за плащане:

Ние разбираме, че всеки гост има уникални предпочитания, затова предлагаме различни планове за плащане, които да отговарят на вашите нужди и бюджет. В момента проектът ни е готов на 80%. След завършването му единиците ще бъдат доставени в напълно завършен вид в рамките на две години, което ще ви позволи да се преместите и да започнете да се наслаждавате на луксозния начин на живот в Bella Bay Resort веднага.

Нашият проект е регистриран по зелена сделка. Зеленият договор гарантира неприкосновеността на имота от страна на държавата и потвърждава, че посоченият в него имот и настоящият му собственик са вписани в Единния държавен регистър на недвижимите имоти в Египет.

*Съоръжения и удобства на Bella Bay Resort Hurghada:

- Частен пясъчен плаж

- Плувни басейни

- Аквапарк

- СПА център

- Търговски и търговски площи

- Асансьори

- Хотелски апартаменти

- Охрана 24/7

- Паркинг

Инвестирайте в Bella Bay:

Когато се обмисля инвестиционен имот, два ключови фактора играят важна роля за осигуряване на висока възвръщаемост: местоположението на имота и неговото финансиране. "Bella Bay Beach Resort" представлява убедителна възможност за сигурна инвестиция на пазара на недвижими имоти в Хургада. Отличното местоположение на курорта на туристическата алея на Хургада, съчетано с впечатляващите му удобства като частен плаж, плувни басейни, аквапарк, СПА център, хранителен кът, зеленина и търговска зона, го превръщат в идеален избор както за поскъпване на имота, така и за доходоносни приходи от наем.

Предлагайки гъвкав план за плащане, който ви позволява да изплащате имота си до 4 години, "Bella Bay Beach Resort" представя атрактивна инвестиционна възможност. Този подход ви позволява да се насладите на висока възвръщаемост на инвестицията, като пренасочите средствата, които иначе биха били похарчени за хотели и ваканционни имоти под наем, към притежаването на ваканционен имот. Освен това имотът може да служи като актив, генериращ приходи, чрез отдаване под наем през останалата част от годината.

Освен това, ако решите да живеете в имота, можете да очаквате гарантирано увеличение на стойността му. Това се дължи на отличното местоположение и на редица удобства, които курортът предлага."

За повече информация се обадете на вашия брокер!

Ние се грижим за управлението на имотите от А до Я. Можете да разчитате на нас за всичко.

Нашите взаимоотношения не приключват с покупката, а само започват.

Екип на MNM

Искате да плащате месечно?

Интересувам се
Финансиране
Етаж
1
брой етажи
3
вид
1+kk
изглед към морето
Да
Площ
78 m2
използваема площ
62 m2
балкон
Да
Басейн
3 басейна
паркинг
Да
Рецепция
Рецепция
ресторант
ресторант
Охрана
Охрана
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00