Самостоятелна вила с басейн за продажба в Кастел Стари - Идеална инвестиция за туризъм в Хърватия

Kaštel Stari, Хърватия – ID 14497
740,000 €
Площ 650 m2
вид 7+kk
Море 1 500 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 3700 €
Годишен доход: 6.0%

Предлагаме за продажба красива самостоятелна вила в много желано място в Кастел Стари. Тази просторна вила е разположена на два етажа с обща брутна площ от 350 кв.м и е разположена върху парцел с площ над 1000 кв.м. Вилата е разположена на около 1,5 км от морето, като предлага спокойствие и уединение, но в същото време лесен достъп до плажа и центъра на града.

На приземния етаж на вилата има просторна дневна, свързана с кухня и трапезария, които имат директен достъп до голяма тераса. Има и две спални, сауна, баня и тоалетна. Външно стълбище ви отвежда до втория етаж, където има четири двойни спални със самостоятелни бани, една единична спалня (идеална за детска стая) и още една тоалетна. На първия етаж има и достъп до просторна тераса, от която се открива красива гледка към околността.

Външната част на вилата е украсена с плувен басейн с площ 38 m² и красиво оформена градина, която допринася за очарованието на този имот. В имота има и достатъчно място за паркиране на няколко автомобила.

Тази вила вече се използва успешно за отдаване под наем на туристи и генерира значителни приходи, което я прави чудесна възможност за инвестиция. Местоположението, размерът и удобствата правят този имот идеален не само за семеен живот, но и за отдаване под наем в рамките на развиващия се пазар на луксозни вили в Хърватия.

Притежаването на вила в близост до хърватското крайбрежие предлага не само луксозен начин на живот, но и възможност за пасивни доходи от туристически наеми. Благодарение на местоположението си между Сплит и Трогир, Кастел Стари е популярно място както за местните жители, така и за чуждестранните посетители. Вилата е чудесен избор за тези, които търсят имот на брега на морето, който съчетава комфорта на съвременния живот с традиционния хърватски стил.

Кастел Стари е едно от седемте живописни градчета, които съставляват Каштела, и е известен със своите исторически паметници, красиви плажове и спокойна средиземноморска атмосфера. Градът се намира само на кратко разстояние с кола от летище Сплит и има отлични връзки с близките туристически дестинации като Трогир и Сплит. Каштела предлага всички необходими услуги, включително ресторанти, магазини и културни съоръжения, което го прави идеално място за постоянно пребиваване или почивка.

Хърватия е известна в цял свят с красивите си плажове, чистото море и богатата си история и култура. Инвестирането в имот в Хърватия е чудесна възможност за тези, които искат да съчетаят луксозния живот с печеливша инвестиция. Поради нарастващата популярност на Хърватия като туристическа дестинация, съществува голям потенциал за нарастване на стойността на имота и приходите от наем.

С Mojenemovitostumore ви предлагаме цялостно обслужване в областта на недвижимите имоти и съдействие при закупуване на имот в Хърватия. Дългогодишният ни опит и познаването на местния пазар ни позволяват да ви помогнем да намерите идеалния имот, който да отговаря на всички ваши изисквания. Осигуряваме безпроблемно прехвърляне на собствеността и пълно правно обслужване, така че да можете да се съсредоточите върху това да се наслаждавате на новия си дом или инвестиция.

Свържете се с нас още днес и ние ще ви помогнем да намерите идеалната вила или друг луксозен имот на хърватското крайбрежие, който ще отговаря на всички ваши изисквания за спокойно пребиваване на море или изгодна инвестиция

брой етажи
2
вид
7+kk
изглед към морето
Да
Площ
650 m2
площ на парцела
1000 m2
използваема площ
330 m2
Тераса
Да
балкон
Да
Басейн
Да
застроена площ
160 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00