Слънчев и просторен апартамент на първия етаж, 76,12 m², Мочире, Задар

Zadar, Mocire, Хърватия – ID 14411
165,000 €
Площ 78 m2
вид 2+kk
етаж 2/3
Море 400 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 963 €
Годишен доход: 7.0%

Предлагаме за продажба светъл и просторен апартамент с чиста използваема площ от 76,12 m² в тихия и търсен квартал Мочире, разположен в град Задар. Този апартамент на първия етаж е с идеално разпределение, което включва коридор, баня, спалня, кухня с трапезария и хол. Интересна особеност са трите тераси, едната от които е покрита, предлагаща много място за почивка на открито и гледка към околността.

Апартаментът се намира на 400 м от морето и на 1,7 км от центъра на града, което осигурява лесен достъп до плажовете и градските забележителности. Разположен е в тих район, заобиколен от зеленина, но в същото време в близост до всички необходими удобства за комфортен живот, като магазини, училища, ресторанти и спортни съоръжения.

Апартаментът е необзаведен, което ви позволява да персонализирате интериора по свой вкус. През 2022 г. са подновени водопроводната и електрическата инсталация в кухнята и банята, а през 2023 г. са монтирани нови PVC прозорци с ролетни щори, които осигуряват по-добра изолация и комфорт. Подовите настилки са покрити с качествени плочки и ламинат, а входните блиндирани врати осигуряват максимална защита. Апартаментът разполага и с комин, което дава възможност за отопление с камина или печка.

Задар е един от най-красивите и привлекателни туристически градове на хърватското адриатическо крайбрежие. Апартаментът в Мочире е идеален за тези, които търсят тих живот в близост до центъра на града и плажовете. Този апартамент предлага чудесна възможност както за постоянно жилище, така и за инвестиция с възможност за отдаване под наем на туристи през сезона. С близостта си до спортни съоръжения и плажове местоположението е идеално за семейства и активни хора.

Мочире е тих жилищен район, идеален за семеен живот. Близостта на чакълести плажове, които са оборудвани със съоръжения за развлечение и отдих, прави този район привлекателен за любителите на крайбрежния живот. Спортните площадки в района предоставят възможности за активно прекарване на свободното време, а близостта до центъра на Задар и историческия Полуоток превръща този квартал в чудесен избор за млади семейства и индивидуални туристи. Задар предлага не само красива среда за живеене, но и богата история и култура, което го прави уникално място за живеене.

С Mojenemovitostumore ви предлагаме професионален и индивидуален подход в намирането на имот, който ще отговори на всичките ви очаквания. Специализирани сме в продажбата на недвижими имоти в Задар и други привлекателни места в Хърватия. Независимо дали търсите семейна къща, апартамент на брега на морето или инвестиционна възможност, ние сме готови да ви окажем пълна подкрепа по време на целия процес на покупка.

Ако се интересувате от този апартамент в Мочире или ако търсите друг имот по поръчка, не се колебайте да се свържете с нас. Можем да ви помогнем да намерите идеалния дом или инвестиция, които отговарят на вашите изисквания!

Етаж
2
брой етажи
3
вид
2+kk
Площ
78 m2
използваема площ
76.12 m2
балкон
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00