Уютен апартамент с тераса и паркинг, Rab,

Rab, Rab, Хърватия – ID 14256
134,900 €
Площ 31 m2
вид 2+kk
етаж 2/2
Море 650 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 675 €
Годишен доход: 6.0%

В много тиха част на град Раб на едноименния остров се намира този уютен апартамент от 32 m², идеално разположен за комфортен и спокоен живот. Апартаментът се намира на тавана на двуетажна къща, която се поддържа редовно и е в отлично състояние.

Разпределението на апартамента включва светла дневна, свързана с кухня и трапезария, една просторна спалня, баня и тераса.

Терасата е идеално място за почивка и релаксация, където можете да се насладите на приятния средиземноморски климат и на прекрасната гледка към околността.

Апартаментът се предлага и с паркомясто, което осигурява удобно и безпроблемно паркиране.

Целият имот е разположен върху парцел от 560 м², което допринася за привлекателния му и добре поддържан външен вид.

Едно от най-големите предимства на този апартамент е неговото местоположение. Само на 10 минути пеша от центъра на град Раб, където ще откриете широка гама от магазини, ресторанти, културни и исторически паметници. Морето е само на 650 метра, което позволява лесен достъп до плажовете и възможност да се наслаждавате на ежедневните морски удоволствия.

Този апартамент е идеален избор за самотници или двойки, които търсят спокоен живот в сърцето на средиземноморската идилия. Той е и чудесна възможност за инвестиция за тези, които искат да се възползват от възможностите за отдаване под наем през туристическия сезон. Той е идеален за тези, които оценяват близостта до природните красоти и културното богатство, но желаят собствено тихо уединение.

Град Раб е перлата на адриатическото крайбрежие, известен с богатата си история, културно наследство и красиви плажове. Разходка из историческия център, посещение на музеи и галерии или почивка на някой от многобройните плажове - Раб предлага всичко. Остров Раб е чудесно място и за любителите на природата и дейностите на открито, като пешеходен туризъм, колоездене и водни спортове.

Ако се интересувате от този апартамент, но имате специфични изисквания, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да ви помогнем да намерите имот, който да отговаря точно на вашите изисквания. Независимо дали търсите втори дом, възможност за инвестиция или място за постоянно живеене, ние сме готови да ви предоставим професионален съвет и пълно обслужване. Открийте магията на Раб и се сдобийте с мечтания дом в едно от най-красивите места в Хърватия.

Етаж
2
брой етажи
2
вид
2+kk
Площ
31 m2
използваема площ
30 m2
Тераса
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00