Апартамент на партерен етаж в нова сграда, Privlaka, 140 м от морето, гледка към морето

Privlaka, Хърватия – ID 14598
280,000 €
Площ 65 m2
вид 3+kk
етаж 1/3
Море 140 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба модерен апартамент на партерния етаж в нова сграда, само на 140 м от морето в живописното село Привлака. Апартаментът е с частична гледка към морето и е идеален както за постоянно живеене, така и за отдих.

Апартаментът с чиста използваема площ от 65,9 м² включва входно антре, коридор, две спални, баня, кухня с трапезария и хол и просторна тераса. Освен това към апартамента има паркомясто с възможност за закупуване на допълнително паркомясто. Общата нетна използваема площ на апартамента, включително терасата, е 69,65 м², а собствениците получават и дял от градината.

Апартаментът е изграден от топлоизолационни тухлени блокове, като фасадата е изолирана с 10 см полистирол. Прозорците са пластмасови с електрически ролетни щори, мрежи против комари и трислойно стъкло. В дневната и спалнята има климатик, а банята е оборудвана с електрическо подово отопление. Входната врата е с противовзломна и пожароустойчива защита. Апартаментът ще има енергиен сертификат клас А, който гарантира ниски разходи за енергия.

Купувачът на този апартамент не заплаща данък за прехвърляне на собственост, което е голяма финансова икономия. Очакваната дата за нанасяне е лятото на 2025 г.

Привлака е малък, но много популярен туристически и рибарски град, разположен само на 15 минути път с кола от историческия град Задар. Мястото е разположено на просторен пясъчен полуостров между кралския град Нин и остров Вир. Районът е известен с чистите си води и плитките пясъчни заливи, които са идеални за отдих и плуване. В Privlace ще намерите всичко необходимо за комфортен живот - магазини, ресторанти, поща и медицински услуги.

За любителите на спорта и приключенията Привлака предлага възможности за ветроходство, сърф и други водни спортове. Приятният средиземноморски климат и красивите околности са идеални за семейна почивка и постоянно живеене.

Хърватия отдавна е популярна дестинация заради красивите си плажове, чистото море и богатото културно-историческо наследство. Инвестирането в имот край Адриатическо море е отлична възможност както за лично живеене, така и за туристическо ползване.

Нашата агенция за недвижими имоти предлага пълно обслужване и експертни съвети за покупка на недвижим имот. Осигуряваме гладко и безпроблемно прехвърляне на собствеността, включително всички необходими документи и прехвърляне на енергията. Предлагаме широка гама от атрактивни имоти по цялото хърватско крайбрежие. Ако търсите своя мечтан дом на брега на морето, ние с удоволствие ще ви помогнем да намерите подходящия имот.

За повече информация не се колебайте да се свържете с нас и да посетите нашия уебсайт, където ще намерите още интересни оферти.

Етаж
1
брой етажи
3
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
65 m2
използваема площ
65.9 m2
Тераса
Да
паркинг
Да
Магазин
290 m
Лекар
4 km
Кафене
420 m
Ресторант
50 m
Бар
100 m
Детска градина
260 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00