Луксозен нов апартамент с гледка към морето във Водице

Vodice, Хърватия – ID 14673
299,000 €
Площ 81 m2
вид 3+kk
етаж 3/3
Море 450 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Този модерен и луксозен апартамент с две спални се намира на 2-рия етаж на нова сграда, само на 450 метра от красивия плаж и новоизградената крайбрежна алея във Водице, популярен курорт в сърцето на Далмация. Апартаментът е част от сграда с общо 12 жилищни единици и четири етажа - сутерен, партер, първи и втори етаж. Благодарение на добре обмисления дизайн и използването на най-съвременни материали, сградата отговаря на най-високите стандарти за качество и комфорт.

Този луксозен апартамент с обща площ от 81,11 кв. м предлага чудесно разпределение и е проектиран така, че да отговаря на изискванията дори на най-взискателните клиенти.

При влизане в апартамента има просторно входно антре, две уютни спални, модерна баня, практично перално помещение и напълно оборудвана кухня с трапезария. Основната зона на апартамента е светлата всекидневна, от която се излиза на покрита тераса с площ 18,26 кв. м и зашеметяваща гледка към Адриатическо море.

Апартаментът е оборудван с подово отопление в дневната и банята, електрически щори, висококачествени керамични плочки и модерни санитарни помещения. Във всяка стая има климатик, а също така телевизор и интернет връзка.

Сградата разполага с асансьор, мазе и гараж в сутерена, които могат да бъдат закупени според размера и нуждите на купувача.

Освен това купувачът е освободен от 3% данък върху прехвърлянето на недвижими имоти, което представлява значителна икономия при покупката на този имот.

Инвестицията в имот на брега на морето носи безброй ползи, както за личен отдих, така и за дългосрочен доход от наем. Апартаментът във Водице предлага не само възможност за почивка в близост до адриатическото крайбрежие, но и голяма възвръщаемост на инвестицията поради нарастващото търсене на луксозни апартаменти в района. Модерният дизайн, гледката към морето и близостта до плажа превръщат този имот в идеално място за лятна почивка и постоянно живеене.

Водице е живописен туристически град, разположен в близост до известни дестинации като Шибеник и Задар. Градът е известен с дългата си крайбрежна алея, която приканва към приятни разходки покрай морето и предлага широка гама от възможности за отдих и почивка. В непосредствена близост до апартамента има няколко ресторанта, кафенета и магазини, където можете да се насладите на местни специалитети и атмосферата на средиземноморския начин на живот. Любителите на спорта ще се насладят на широката гама от предлагани водни спортове - от ветроходство и уиндсърфинг до гмуркане.

Градът е отлично достъпен както по шосе, така и по въздух. Водице е близо до магистрала А1, която свързва северната и южната част на Хърватия. Международното летище в Задар е само на 60 км, а летището в Сплит е на около 70 км, което осигурява бърз и удобен достъп за пътуващите от Чехия.

Хърватия е популярна туристическа дестинация заради уникалната си комбинация от слънчево време, чисти плажове и богата история. Стратегическото ѝ местоположение на Адриатическо море я превръща в идеално място за покупка на недвижим имот. Хърватия предлага не само красиво крайбрежие с безброй живописни заливи и острови, но и голямо разнообразие от културни и природни забележителности. Градове като Шибеник, Задар и Сплит са сред бижутата на Далмация, а национални паркове като Крка и Плитвичките езера привличат любители на природата от цял свят.

Mojenemovitostumore е специализирана в продажбата на недвижими имоти в крайбрежните райони на Хърватия. Ние предлагаме широка гама от апартаменти, вили и къщи с изглед към морето, които ще задоволят всеки клиент. Благодарение на дългогодишния ни опит и познаването на пазара сме в състояние да предоставим професионални съвети и цялостни услуги при закупуване на недвижим имот, включително правно обслужване и съдействие при уреждане на всички формалности. Независимо дали търсите луксозен апартамент за самостоятелно ползване или инвестиционна възможност с висока степен на оскъпяване, ние с удоволствие ще ви помогнем да намерите подходящия имот.

Свържете се с нас още днес, за да научите повече за възможностите за инвестиции в недвижими имоти в Хърватия.

Етаж
3
брой етажи
3
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
81 m2
използваема площ
79 m2
Тераса
Да
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00